Hvordan til at hænge et badeforhæng på en klo badekar

May 10

Hvordan til at hænge et badeforhæng på en klo badekar

Klo bøtter har været populære blandt svømmere siden slutningen af første verdenskrig, når indendørs VVS langsomt begyndte at blive indført i boliger. Dybden af disse baljer og det faktum, at der er ingen overløb afløb tillader iblødsætning i dybere vand end er muligt med de fleste standard indbygget bøtter. Men claw-fods bøtter ikke bruge traditionelle straight-stang Bruseforhæng, fordi baljer er fritstående. I dagens verden, hastighed og brugervenlighed bruser ofte trumps en afslappet blød, så hvis din kun badning område er en klo-fod badekar, skal du muligvis installere en badeforhæng på den.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af dit badekar med et målebånd. Du kan måle indvendigt eller de udvendige mål, alt efter hvad der er lettest, fordi gardinstænger vil komme i standardiserede størrelser.

•Locate hængende hardware i din ovalt eller firkantet brusebad gardin stang kit. Sættet bør have ankre og skruer. Forsøg ikke at bruge skruer uden ankre--gardinstang bliver for tung og kan i sidste ende falder ud af væggen eller loftet.

•Saml din gardinstang og markere de steder, hvor det bliver nødt til at vedhæfte til væg eller loft, afhængigt af din kit stil. Hold skruen plader eller flanger (som regel runde plader med et hul til stangen) mod væggen eller loftet i disse områder og markere de præcise steder for skruerne.

•Drill huller i skrue placeringer, ved hjælp af bitstørrelse fremgår af din gardin stang kit. Hvis sættet ikke bemærke en smule størrelse, prøve en lidt mindre end diameteren af anker, ikke herunder sin læbe.

•Indstil ankre i hullerne og forsigtigt trykke dem på plads med en hammer. Hvis de ikke går med blid vandhaner, forstørre hullerne lidt. Placer flanger eller skrue plader over ankre og skrue dem på plads.

•Sæt gardinstang til flanger som instrueret i din kit. Hvis du bruger lukkede shower curtain ringe, skal de placeres på stængerne før de er sikret på plads. Plads ringene jævnt på begge sider af væggen eller loftet understøtter.

Hæng bruseren gardiner fra ringe, overlappende gardiner af to ring huller for enden af karret overfor vandhanen. Ekstra lange bøtter kan kræve en tredje badeforhæng.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com