Hvordan til at hænge et billede på Wallboard

April 27

Der er mange måder at hænge et billede på wallboard. Vægt, størrelse og hardware på den eksisterende ramme afgøre hvilken størrelse hardware til brug for dette projekt. Den nemmeste type billede hængende hardware til brug for små til mellemstore billeder på wallboard er et billede krogen. De fås i en bred vifte af størrelser med vægtintervaller angivet på pakken.

Instruktioner

•Hold billede i sted mod wallboard. Brug en blyant til at markere den øverste kant, venstre og center kant på wallboard. Gøre den mærkning, der er meget lys, så de kan blive slettet.

•Measure afstanden fra toppen og kanter til den eksisterende hængende hardware såsom kroge, en savtakket bøjle eller en wire. Mark placeringen af den eksisterende hængende hardware på væggen. Overføre disse målinger for at markere placeringen af den eksisterende hængende hardware til væggen med mærker lavet på væggen til toppen og siderne af billedet.

Hæng letvægts-billeder, der har en ledning på rammen om billedet krog. Disse kroge er en enkelt lille søm knyttet til en krog. Placer punktet af små søm på wallboard hvor målingen foregik for placeringen af den eksisterende hængende hardware. Skubbe krogen, så det flugter med væggen. De små søm vil være på en vinkel. Bruge en hammer til at drive søm ind i væggen på en vinkel.

Tips & advarsler

  • Nogle billeder har mere end én krog på rammen, eller du kan vælge at hænge billedet af rammen to steder at holde niveauet billede. Brug en plan efter markerer placeringen af den hængende hardware på wallboard til at sikre, at de to placeringer for billede kroge niveau.
  • Hvis billede hængende krogene ikke er det rigtige sted, flytte dem mindst 1/8 tomme fra de tidligere huller til at forhindre dem i at skabe et større hul og bliver løs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com