Hvordan til at hænge et billede ved hjælp af D ringe

September 29

En af de mest frustrerende dele af hængende en ramme på væggen forsøger at få rammen til at hænge helt plan. Hænge et billede fra et stykke ledning garantere ikke, at rammen forbliver niveau, selv om det er plan når du først hænge det på væggen. Over tid, kan en wire-hang ramme magert ene eller den anden måde som væg vibrationer få det til at flytte. Hænge din ramme niveau først tid på en måde, der forhindrer unleveling over tid ved hjælp af D-ring bøjler. Dette er også den bedste måde at hænge en tung billede eller spejl.

Instruktioner

•Lay rammen med billedsiden nedad på dit arbejdsoverflade. Placer en af D-ringe i en af de øverste hjørner af rammen med ringen halvdelen af bøjlen opad. Placere bøjlen, så det er mindst 1/2 tommer under den øverste kant af rammen, så hverken det eller negle vil vise når rammen er hang.

•Anvend en plan for at sikre, at D-ring kører parallelt med sidekanten af rammen. Markere huller af bøjlen på rammen med blyant. Afsat D-ring til nu.

•Brug plan og en tape måle for at markere huller til den anden D-ring direkte overfor mærker for huller af første i andre øverste hjørne af rammen. Sørg for de omhandlede varemærker er samme afstand fra sidekanten af rammen samt fra den øverste kant af rammen. Brug en plan for at være sikker.

•Præ-bore huller til D-ring skruer i rammen og sørg for ikke at punktere forreste del af rammen. Du behøver ikke at gå meget dybt, da du kun nødt til at bore nok at få skruerne startede. Et hul mellem 1/4 og 1/2 tommer skal være dybt nok.

•Sæt D-ringe på rammen, foring op huller hver med huller du boret. Skru de skruer, der fulgte med D-ringe i de forborede huller.

•Measure afstanden mellem de to D-ringe. Bruge en plan, målebånd og blyant til at markere hvor til at sætte søm eller billede bøjler i væggen for hængende rammen. Negle skal være nøjagtig den samme afstand fra hinanden som D-ringe på bagsiden af rammen.

Hæng en D-ring på hver søm at hænge ramme fra væggen.

Tips & advarsler

  • Brug skruer med væg ankre for et særligt tunge ramme, når du ikke hammer søm direkte ind i væggen studs, fordi afstanden mellem ringene ikke tillader dig at. Følg instruktionerne specielt til typen væg ankre, du bruger til at installere dem som der er et par forskellige typer og de enkelte installere forskelligt.
  • Størrelsen af den borehoved, du har brug for afhænger af størrelsen af de skruer, der kommer med på bøjler. Kontroller pakken med bøjler for skrue størrelse og bruge en bore bit en størrelse mindre til predrill i hullerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com