Hvordan til at hænge et cedertræ fugl bad eller Feeder

May 29

At have et fuglebad eller fugl feeder i din baghave er virkelig en nådig måde at give tilbage til dyreriget. En fuglebad og fugl feeder tilbyder fugle en klar kilde af vand og næring til drikke, badning og spise på dage, når vand eller mad ikke kan være let tilgængelige, og når fugle ikke kan have energi til at søge efter dem. Cedar birdbaths og fugl foderautomater vil synes som om de er udvidelser af naturen, mere økologisk end menneskeskabte. Hængende fugl foderautomater og birdbaths vil forstærke dette indtryk, som de svaje blidt i vinden så naturligt som en gren.

Instruktioner

•Fyld din cedertræ fugl feeder med passende frø. Hvis du hængende ceder fuglebad, vente, indtil det er hængende for at tilføje vand.

•Walk omkring din værftet. Vælg et træ, der er robust, lavere grene stikker fra det. Hold cedar fuglebad eller fugl feeder op mod midten af den gren, du har valgt. Når hængende, fugl feeder eller birdbath bør være tilgængelige for dig, men ikke forventes at ramme dig i hovedet, når du går forbi. Ideelt set bør det være om højden på din skulder eller nakke.

•Drill en pilot hul i midten af din valgte gren. Børste væk træ chips fra hul og skrue i en metal skrue krog dybt ind i træet.

•Hold dine cedertræ fugl feeder eller birdbath ved krogen eller sløjfe på toppen af den tre-punkts kæder eller snore, der understøtter feeder eller badekar. Skub loop eller krog på metal skrue krogen du lige har indsat i grenen.

•Sæt et sæt af tang forsænkninger krog af metal skrue krogen du installeret i grenen. Klemme din tænger, således at thry bøje metal af krogen, skrue og krog bliver et lukket kredsløb. Dette vil forhindre dit cedertræ fugl feeder eller birdbath fra flyver fra træet i stærke vindstød. Tilføje den passende mængde vand til fuglebad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com