Hvordan til at hænge et Drop loft

July 18

Hvordan til at hænge et Drop loft

En dråbe loft er god måde at dække op en uskøn og beskadigede loft, og det kræver meget lidt ændring i dit hjem. Installation af et drop loft kræver masser af måling, men stort set ingen strukturelle ændringer til fastgørelse i loftet. Trods den relative enkelhed af projektet, men, kan du bruge en smule af vejledning. De følgende trin vil hjælpe dig.

Instruktioner

•Decide på stilen af loftet du ønsker at hænge. Der flere stilarter af drop lofter. Paneler kommer i flere forskellige størrelser, med 2 "x 4" er den mest almindelige. Nogle dråbe lofter er meget enkel, mens nogle er ret fancy. Næsten alle af dem er dog det samme når det kommer til deres mekanik. Som med enhver udsmykning idé, bør dit loft generelt matcher indretningen af dit værelse.

•Indstil hvor mange paneler du skal bruge. Dette kan gøres ved at tegne dit loft på et stykke millimeterpapir. Den nemmeste måde at sikre ordentlig målinger er at udpege én boks på millimeterpapir til lige en firkantet fod. Du kan derefter bare tælle, hvordan kan paneler du bliver nødt til at gøre arbejdet.

•Decide på en ordentlig højde for dit loft. De fleste eksisterende lofter er ca 8' højt, med 7' 6" er den mest almindelige. I de fleste områder skal drop loftspaneler placeret 5" 7" under lamper og 3" fra vandrør. Før du fortsætter, bringe skitse af dit projekt til din lokale bygning afdeling. Kontrolløren vil kontrollere disse krav og informere dig om hvorvidt du har brug for en bygning tillader.

•Installer din væg vinkler (løbere). Når du har bestemt den ordentlig højde på dit loft, kan du begynde at installere din alle vinkler. Det første skridt i at installere væg vinkler er at sørge for de vil være niveau, når de er anbragt på din væg. Brug en plan. Forsøg ikke at "øjeæblet" hvor dine vinkler vil blive hængt baseret fugen på din væg og loft. Chancerne er gode, at dit loft er ikke så ensartede som det ser ud. Brug dit niveau som lineal, tegne en linje langs kanten af rummet. Denne linje vil repræsenterer hvor langt fra fra det oprindelige loft din vinkler vil blive placeret, dermed afgør, hvor højt dit nye drop loft vil være fra gulvet. Når du har trukket vinkel linjerne, søm dem på væggen. Vær sikker på at nagle vinkler til studs. Hvis du er afskåret fra lokalisere studs, bruge en stud finder eller Fastgør vinkler til væggen med murværk skruer. Betale meget opmærksom på hjørnerne. Forkert mitered hjørner vil resultere i et skævt drop loft.

•Installer øje kroge til suspension ledninger. Disse kroge er skruet ind i det eksisterende gulv bjælker (eller egnet loft strøer) over dig, hvis du installerer drop loft i din kælder. De skal placeres jævnt, ifølge instruktionerne i din loft kit. Når du har hver krog på plads, spænd suspension ledningerne til kroge. Hver ledning skal skæres i passende længde. Inspicere hver ledning for at sikre, at det ikke er bøjet eller snoet.

•Installer vigtigste tees. De vigtigste tees er de løbere, der vil suspendere fra din eksisterende loft/gulv indramning og bidrage til at gøre op dit drop loftsskelettet. Tees bør køre vinkelret til eksisterende strøer eller loft. Til korrekt installere tees, først måle afstand langs den øverste flange for hver tee og Find slotten. Du skal kompensere for tykkelsen af væggen runner. Måler hver vigtigste tee og trække denne måling af runner's tykkelse. Dette er almindeligt 1/8". Så hver tee til den nøjagtige måling af rum, fratrække tykkelsen af løberen. Fastgør hver vigtigste tee til suspension ledninger, sikrer, at hver vigtigste tee er plan med væggen vinkler.

•Fasten korset tees til de vigtigste tees. Dette gøres ved at indsætte enderne af hver cross tee i slots på hængende vigtigste tees. Du skal trimme de cross tees tættest på væggene til at kompensere for tykkelsen af løberen. Efter din cross tees er installeret, skal din nettet være komplet.

•Tab dit loft fliser ind i nettet. Hvis dine beregninger og målinger var korrekte, skal hvert panel hvile let i hver firkant. Det er imidlertid fælles for skæring af paneler forlanges. Dette kan gøres med en hobbykniv til de fleste typer af letvægts fliser.

Tips & advarsler

  • Hængende lamper skal installeres, før du bygge dit gitter. Nødvendige huller i paneler (at rumme inventar) skal også skæres, før du slipper paneler i rammen af dit nye loft.
  • Kontakt din lokale bygning inspektør før du begynder dit projekt.
  • Bær altid sikkerhedsbriller, handsker og åndedrætsværn, når du arbejder med loftplader, gips eller gips.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com