Hvordan til at hænge et hovedgærde lavet ud af en dør

December 13

Hvordan til at hænge et hovedgærde lavet ud af en dør

En solid træ dør, moderigtigt alderen eller ornately støbte, skaber en slående rustik eller romantisk hovedgærde. Mens du kunne vedhæfte døren til væggen med billede wire eller standard skruer, kræver sådan en tung genstand større sikkerhed, især da du vil hvile dit hoved under den timer hver aften. Du kan sikkert vedhæfte din DIY døren hovedgærde til væggen, bruge den franske spiken, som understøtter super tunge vægte, såsom køkken frysere.

Instruktioner

•Draw en 45-graders diagonal linje på træ, fra det ene hjørne af den skåret kant til det modsatte hjørne. Klip 1 af 4 i to lige trekantede stykker, ved hjælp af denne linje som en guide.

•Hold døren mod væggen som du planlægger at bruge det til et hovedgærde. Hvis døren er meget tunge, placere den på toppen af to væltede maling spande eller en anden støtte. Når du har fundet en højde du indkvartering for dit hovedgærde, let markere enten til venstre eller højre for døren hvor midten af hovedgærdes højde hviler på væggen. Også gøre en lys mark over døren til at betegne midten af hovedgærdes længde.

•Tag døren fra væggen og bruge en lang, lige kant til at deltage både markerer du gjorde i midten af det område, hvor du bare havde døren. Gøre en mørkere, nemme-hen til-Se mark i dette område, og slette de andre mærker.

•Find en stud i din væg over sengen. Startende fra den mørke midtermærke, du lige har foretaget, køre en stud finder vandret langs væggen. Når du ser en blinkende lys eller hører et bip, har du fundet en stud. Markér placeringen af denne stud, og Fortsæt med at flytte vandret langs væggen indtil du finde en anden, som er formentlig mindre end 2 fødder væk. Igen, markere placeringen af denne stud.

•Measure afstanden mellem hver stud. Overføre denne måling til en af dine trekantede sektioner af træ. Hold den træ stykke vandret mod muren, over de mærker du har lavet. Den vinklede kant skal pege opad og står over for muren. Vedhæfte dette afsnit af træ til væggen på studs, ved hjælp af 2-tommer træ skruer og en boremaskine.

•Sæt den resterende del af træ på langs og vandret hen over midten af dørens tilbage. Skrue stykke til døren med sin vinkelkant peger nedad og vender mod døren.

Hæng døren op på væggen med de sikringsanlæg træstykker du bare fastgjort til væggen og bagsiden af døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com