Hvordan til at hænge et kabinet dørhængsel

April 19

Hvordan til at hænge et kabinet dørhængsel

Hvis du remodeling dit køkken eller malerarbejde frysere, på et tidspunkt, du kan have til at hænge nye hængsler. Nøglen til at hænge dit kabinet hængsler korrekt er at måle og justere dem, så de er installeret på den samme højde på hver dør. Hvis hængslerne ikke er installeret i en lige linje, to dørpaneler måske ikke passer sammen når de er lukket.

Instruktioner

•Indstil dit skabslåger nedad på et arbejdsbord eller tabel. Tegn en blyant linje på tværs af døren, der er to inches fra toppen, måle med et målebånd. Tegn en anden blyant linje to inches fra den nederste kant af døren. Lægge et hængsel på døren, så den øverste kant af hængslet rører den øverste linje. Mark positionen af skruehuller med din blyant. Ytte hængslet, indtil dens nederste kant rører den nederste linje og markerer skrue hul steder. Gentag dette trin for hver enkelt kabinet dør, der har bør for nye hængsler.

•Drill pilot huller i skabslåger ifølge din blyant mærker. Tillægge hver dør, ved hjælp af boret og monteringsskruer, der fulgte med hardwaren installationspakken to hængsler. Slette blyant linjer fra panelerne døren.

•Align hængsler ved at have en hjælper holde et dørpanel op mod skabet åbning, hvor det vil blive installeret. Mark positionen af hængsel skruehullerne på forsiden af kabinettet. Gentag denne proces for at bestemme placeringen af de resterende hængsler.

•Drill piloten huller i kabinetter for hængsel skruer. Har din assistent, hold op dørpaneler, mens du strammer skruerne.

•Åbn og tæt hver dørpanel et par gange for at sikre, at de hænger glat og ikke fange eller stick.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne, når boring pilot huller.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com