Hvordan til at hænge et loft Fan og lys kit

December 16

Hænge en ny loftsventilator og lampen kan være så nemt som at vride en wire

Instruktioner

•først ting du skal gøre er finde sikringsboksen og slukke for den elektricitet, der går til lys din kommer til at erstatte. Når du har det gjort vil du ikke nødt til at bekymre sig om at blive slået på gulvet fra chok.

•Next ting du skal gøre er at fjerne den gamle stativ. Du skal tjekke top Se hvis boksen beholderen er solidt sikret i loftet. Det bør være niveau og flugter med loftet og med står vægten af ny blæser og lys.

Hvis dette ikke er indstillet ret skal du sikre det med en bøjle mellem to tværbjælke. I nogle tilfælde skal du være i stand til at få adgang til området over hvor armaturet sættes. I de fleste tilfælde vil du kunne slide beslag gennem åbningen udvide det og sikre uden at gå området over /

•Når Armaturet er sikre trække ledningerne gennem (hvis ikke allerede) og adskille dem. Der skal være tre ledninger: en hvid (varmt) en sort (negative) og en grøn (jorden). Du skal høre instruktionerne for ledninger forbindelser. Afhængigt af vejret eller ikke der er en lys kit eller ikke ledninger er forskellige. simpel match farverne på ledningerne som anvist.

•Når du ledninger den enhed, du skal hænge enheden fra beholderen ved krogen på enheden. Hvis der er en åbning, der ikke vil være omfattet af bunden af enheden kan det være nødvendigt at installere en krone ring (to seksere fås i de fleste isenkræmmere). Hvis dette er tilfældet vil det skulle installeres før ledninger er gjort. Det kan kræve, at de montering skruer skal være længere. Check for længde før ledninger.

•Når apparatet er blevet kabling og monteret du kan samle vingerne til opklæbning hardware og forbinde hardware til enheden. Sørg for at alle vinger har samme farve vender nedad. Tilbage til sikringsboksen og tænd for strømmen tilbage. Hvis du har kabelforbundet det korrekt skal lyset og ventilatoren nu arbejde.

Tips & advarsler

  • Sørg for at du har alle de dele, du skal bruge inden du starter. Hvis kronen er nødvendig eller forskellige skruer kræves har derefter på side.
  • Være sikker på at have en robust sidstnævnte og nogen til at hjælpe dig. Mange en stakkels sjæl er blevet skadet fra faldende enheder. Holde alle glas elementer fra enheden, indtil det er installeret. Sørg for området under enheden er fri for møbler og små børn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com