Hvordan til at hænge et loft Pot stativ

September 20

Når køkken skabsplads begynder at vokse tynde, skal du søge efter yderligere opbevaringsløsninger. En elegant og funktionel valg er et loft-monteret rack til at holde din assorterede gryder og pander. Som enhver væg eller loft-monteret opbevaring mulighed, den sværeste opgave er installation, men med de rigtige værktøjer og en lille viden, kan du hænge et loft pot stativ.

Instruktioner

•Locate et godt sted at hænge dit loft pot stativ. Ideelt set bør rack være tæt på, hvor du gør de fleste af din madlavning. Vælg en hængende sted nær din ovn, på et sted, hvor det nemt kan nås. Overveje om webstedet hængende blokere overblik over et andet område eller reducere din evne til at komme til andre ingredienser eller udstyr.

•Find loft strøer hvorfra at hænge loft pot stativ. I betragtning af vægten af de fleste gryder og pander, blot støtte loft rack i gips er ikke tilstrækkeligt. Køre en stud finder langs loftet i webstedet hængende til at lede efter strøer, venter på bip eller lys flash for at angive en tværbjælke.

•Drill pilot huller i loftet. Pilot huller vil gøre installationen lettere ved at give en guide og en start til din skrue installation. Måle på loftet hvor langt fra hinanden, du vil installere hængende point og markere hullerne. Bore de pilot huller i mærker med en boremaskine, gør hullet ikke større end kæden understøtter.

Hæng kæder fra loftet. Skru kæde understøtter i din pilot huller, så længde af skruen til at synke ned i tværbjælke. Juster længden af kæder som ønsket og hænge dem fra understøtter.

Hæng loft gryde rack fra kæderne. Med kæder sikre og på deres korrekt længde, kan du sikkert hænge pot stativ. Tilslut kæderne til rack støtte.

•Test højden af Potter når hængende fra rack. Fjerne puljerne, hvis du har brug at justere kæden for at opnå den ønskede højde.

Tips & advarsler

  • Hænge dit rack, så kæderne er diagonalt orienteret for maksimal styrke.
  • Aldrig hænge dit loft pot stativ over ovnen for at undgå fedt rester samling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com