Hvordan til at hænge et orientalsk tæppe

October 24

Hvordan til at hænge et orientalsk tæppe

En arvestykke orientalsk tæppe, en håndvævet tæppe tæppe eller en favorit Persisk tæppe afhentet i dine rejser kan hører hjemme på væggen som en skattet kunstværk. Hænge et tæppe beskytter den mod slitage af gulvet og tillader den vævning, tråd farver og design af stoffet skal undersøges nøje. Men hvad du hænge, hvor du hænge det, hvordan du forbereder det og hvor længe brik forbliver på væggen vil begrænse tæpper som vægkunst.

Instruktioner

•Weigh tæppe, undersøge sundhed eller skrøbelighed af fibre og spore de daglige mønstre af sollys, hvor du agter at hænge det. Hvis alt tjekker, kan du hænge løber direkte på væggen. Måle tæppet og bestemme midterlinien--midtpunktet, der ser visuelt "god" for væghængte kunst. Dette er typisk omkring 60 inches fra gulvet og er målt til midten af elementet at blive hængt. Den nøjagtige midten af tæppet bør tilpasse med din midterlinien når tæppet er hang.

•Sæt et stykke blå maler tape på væggen for at markere top- og bundkanterne af hvor gulvtæppet vil hænge. Markere det præcise samme sted på den maler tape, ikke væggen. Maler tape skaller af væggen senere uden at beskadige den. Bruge en stud finder til at kontrollere, at enhver vægmontering for et tungt tæppe kan knyttes til studs i væggen for maksimal støtte.

•Klippe 2 til 3 tommer wide længde musselin og let Bomuldslærred, der kører næsten bredden på gulvtæppet. Hvis løber er større end ca. 2 gange 3 fod, skåret flere stof længder til at bruge regelmæssigt på bagsiden af tæppet for ekstra støtte. HEM stoffet og hånd-søm det til bagsiden af tæppet sikkert. Brug en tråd, der blander sig med farverne på tæppet og søm langs top og bund af stof længde til at skabe en lavvandet ærme. Indsæt en dyvel eller gardin stang i hvert ærme på bagsiden af tæppet. En enkelt ærme vil gå øverst på bagsiden af et lille tæppe. For mere end ét ærme, starter øverst og plads ærmer jævnt til bunden.

•Monter et træ batten eller bord på væggen, hvor den indsatte stang til gulvtæppet vil blive suspenderet. Gør dette for hver støtte rod du har knyttet til tæppet. Måle og markere væggen med tape og blyant som før. Skru to kroge i bestyrelsen til at holde dyvel eller stang. Krogene vil fange stangen på enten ende hvor det tappes fra ærmet eller du kan snitte ærmet omhyggeligt hvor krogene tilsluttes stangen. Hvis tæppet har brug for mere end én støtte rod, er det lettere at montere den øverste lægte, hænge tæppe fra det og derefter markere positioner for de resterende rækker af kroge.

Hæng tæppet og justere ærme eller ærmerne, så løber ligger som flade og lige som muligt. Alternativt kan Velcro strimler syet til musselin længder og hæftet til vægmonterede lægterne. Tæppet er så pressede mod Velcro til at suspendere det på væggen. Denne metode fungerer bedst for lettere, mindre tæpper.

•Drej tæpper eller kunst så tæpper ikke bo permanent på væggen. Vægten af tekstiler vil forårsage tæppe til at hænge over tid og kunne svække væve eller fibrene. En væg-monteret tæppe er sårbare over for fading selv i en lys-kontrolleret rum, og nogle støv er uundgåelig.

Tips & advarsler

  • En stor, tunge tæppe bør monteres professionelt, hvis overhovedet.
  • En skrøbelig tekstil muligvis en montre for ekstra beskyttelse.
  • Eksponering for solen, støv, fugtighed og madolier skal være strengt begrænset.
  • Sy ærmet sikkerhedskopiering til tæppe, arbejder nålen ind i rum i de vævede fibre. Ikke punkteres tråde med nål og risiko for skadelige tæppet. Tilføje et middel til at suspendere løber bør gribes an med samme omhu, der var kælet for at gøre det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com