Hvordan til at hænge et rundt spejl

January 19

Hvordan til at hænge et rundt spejl

Hængende et rundt spejl i dit hjem kan være funktionelt og moderigtigt. Den runde, glatte form af spejlet kan hjælpe med at udligne nogle af de boxier-formede elementer inkluderet i dit hjems indretning, giver dine vægge en velskabt look, som du kan finde attraktive. Som med enhver spejl---uanset form---du skal hænge din cirkulære spejl i en sikker, kan måde, eller det glide fra væggen og muligvis bryde.

Instruktioner

•Kom en elektrisk stud detektor over muren. Når du finder en stud, hvor du ønsker at hænge din runde spejl, let markere placering med en blyant.

•Indstil højden på som du ønsker at hænge på spejl. Du ønsker at sikre, at du nemt kan se ansigtet af spejlet, men det er høj nok på væggen at små børn ikke vil være i stand til at nå det og rive det ned.

•Hammer et søm i stud i passende højde til at suspendere spejlet. Forlade hovedet af de søm stikker ud på 1/4 af en tomme. Denne udstående del af neglen fangster hooking mekanismen på bagsiden af spejlet.

•Hold spejl op til væggen og flytte den rundt indtil den hooking mekanisme fanger for enden af neglen. I modsætning til en firkant formet spejl behøver du ikke at bruge en plan til at sikre spejlet hænger lige. Runden spejl (medmindre det er en oval form) vil se lige uanset hvordan du hænge det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com