Hvordan til at hænge et spejl i en vinkel

November 16

Hvordan til at hænge et spejl i en vinkel

Spejle kan tilføje visuelle interesse for et værelse, lyse op i et mørkt rum og endda gøre en rummet synes større. Spejle varierer i størrelse, form farve og pris. Mens nogle foretrækker enkle, rammeløse spejle i deres hjem, vælge andre spejle med mere udsmykkede rammer eller interessante figurer. Større spejle og rammer kan være vanskeligere at hænge og kræver ekstra forholdsregler for at holde dem fra at beskadige vægge. De fleste spejle kan hænges på en række forskellige vinkler for at give den ønskede effekt i et rum. Nogle kan vinkle et spejl til at styrke en bestemt form, såsom hænge en firkantet spejl sidelæns, eller at have en vis effekt i et rum, såsom hængende spejle til at reflektere lys i visse måder).

Instruktioner

•Indstil hvor du planlægger at hænge på spejl og hold det på væggen i den vinkel, du planlægger at hænge det. Forskellige vinkling af et spejl kan skifte fokus til et rum. Spejle, der er vinklet ned, for eksempel, vil sætte fokus på gulvet eller på møbler under spejlet.

•Sæt skruer eller hængende hardware til bag på spejlet. De fleste spejle vil komme med de nødvendige dele. Hvis spejlet kom med hardware knyttet og virker ikke på vinklen du hængende spejlet, fjerne hardwaren og vedhæfte det i den rigtige placering. Hardware skal være forsvarligt fastgjort tilbage, øverste halvdel af spejlingen. Spejle i forskellige størrelser kan bruge forskellige typer af hardware, men en metaltråd spændt ud mellem to skruer er fælles og let at hænge.

•Sæt en kile på bagsiden af spejlet eventuelt således at spejlet vil hænge i den ønskede vinkel.

•Mark placering af wall mirror bøjler med en blyant, ved hjælp af en plan eller lineal til at sikre, at bøjler placeres jævnt. Bruge to bøjler til at distribuere vægten af spejlet og gøre det hænge mere sikkert.

•Til store eller tunge spejle, bore et hul i den placering, du har markeret på væggen og indsætte et anker for spejl bøjler kan vedhæftes. Anker skal passe flugter med væggen og tillade skruen anvendes i spejl bøjle til at passe stramt.

•Skru spejl bøjler ind i væggen eller ankre ved hjælp af en skruetrækker. (Bøjler til ekstremt letvægts eller små spejle kan være sømmet ind i væggen.)

•Sæt spejl til bøjler på væggen. Hvis en metal wire bøjle blev brugt på spejl, stræk ledning mellem og vedhæfte til en bøjle i hver ende.

•Slowly frigiver spejlet, så at den sidder mod væggen. Justere spejlet, så det hænger i den ønskede vinkel. Justere kile og placering af spejl bøjler hvis nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com