Hvordan til at hænge et stof dækket gesims

January 9

Stof omfattet gesimser, bygget på en formular, krydsfiner, skabe elegant, skræddersyet finish for dit vindue behandlinger samtidig skjuler gardiner eller forhæng toppe og hardware. Gesimser kan polstret til at matche gardiner eller er omfattet af et andet stof til at skabe en kontrasterende erklæring. Gesimser er nemme at installere og tilføje en sofistikeret prikken over i'et. Du skal muligvis en hjælper med en anden stige afhængigt af vægt og bredde af gesimser.

Instruktioner

•Indstil præcis, hvor du vil installere de vinkel strygejern med målebåndet. Gøre blyant mærker på væggen over draperier stangen hvor vinkel strygejern vil gå. Vinkel strygejern bør støtte gesims i den korrekte højde at skjule draperier stang og toppe af Draperiet paneler.

•Vælg vinkel strygejern stor nok til at bære vægten af gesims stramt mod væggen eller vinduesrammen. To vinkel strygejern er tilstrækkelig for et enkelt vindue gesims. Bredere gesimser kan kræve yderligere støtte. Figur på en vinkel strygejern for hver 36 inches af gesims bredde. Installere vinkel strygejern i væg eller vindue rammen på de målte blyant mærker med skruer. Bruge molly skruer eller skifte bolte, hvis du installerer i gips.

•Sæt gesims på vinklen Strygejern og skubbe det stramt mod væggen eller vinduesrammen. Sikre gesims til vinklen jern med træskruer. Afhængigt af den bredde og vægt af gesims, kan du kræve en hjælper med en anden stige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com