Hvordan til at hænge et stof for at dække et køkkenområde

July 25

Dit køkken kan ikke være dit drømmekøkken, især hvis du bor i en lejlighed og/eller ikke har råd til en komplet renovering. Der kan være områder af dette særlige rum du vil hellere fortie eller i det mindste ikke behøver at se på hver dag. Løsningen kunne være at hænge et stykke stof til at dække et område af dit køkken, der har lidt skade, der bruges til opbevaring eller er simpelthen ikke så attraktiv.

Instruktioner

•Measure det område, du der dækker. Du skal normalt bare bruge længden og bredden af området, tilføje et par inches til længden, hvis du dækker et vindue eller et åbent område rejst op fra jorden. Få den præcise dimension, så dit stof vil dække hele området.

•Sæt den ene side af en krog og løkke fastener på tværs af toppen af området. Du kan bruge lim eller en hæftemaskine, medmindre fasteneren kommer med en klæbrig tilbage, som ikke behøver ekstra klæbende. Hvis du ikke kan vedhæfte krog og løkke fasteneren direkte til overfladen, Fastgør det først til en tynd træ bord og derefter hænge bestyrelsen.

•Klippe ud af et stykke stof af samme størrelse som området, du ønsker at dække. Du kan også købe et stykke stof størrelse du skal bruge direkte fra et Stofbutik. Da det vil være i køkkenet, i nærheden af lejlighedsvis splatters, vil en tynd klud eller linned stykke, der kan gå i vaskemaskinen give det mindste beløb af besvær.

•Sæt anden enden af krog og løkke fastener til bagsiden af stoffet. Du kan blot bruge stof lim, eller du kan tage tid til at sy det på stoffet.

•Sæt hook og loop fastener på bagsiden af dit stof på den anden side hænger i dit køkken til at dække området.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com