Hvordan til at hænge et stort billede på en Vinyl sidet screenet i våbenhus væg

November 13

En vinyl dobbeltsidet screenet i våbenhus væg er vejrbestandigt og vil vare i mange år, men det er også temmelig kedelig at se på. Du kan forbedre udseendet af din vinyl dobbeltsidet veranda ved at hænge ting som billeder fra væggene. Men ved hjælp af negle vil bryde vinyl, så vandet til at sive ind over tid og dermed forårsager plast til at spænde. Bruge særlige vinyl bøjler til at holde vinyl intakt.

Instruktioner

•Hold billede op til vinyl sidespor. Flytte billedet rundt, indtil du beslutter, hvor den bedste placering for det er. Markere midten af oversiden af billedet på sidespor med en blyant. For billeder, der vejer mere end 5 pounds, markere punkterne 2 inches fra center på begge sider.

•Hold træbeklædningen krog, så den mindre hooked ende vender opad. Skub krog under vinyl sidespor over hvor din blyant mark er, indtil du hører et klik. Trække ned på krogen til at sikre, at det er fastgjort stramt på plads. Hvis du har to blyant mærker, Gentag processen med en anden sidespor krog.

•Fasten et stykke snor på bagsiden af billedet mellem billedet kroge, hvis der er nogen streng, at hænge billedet fra allerede. Opløfte billedet og placere strengen over den større krog del på bunden af sidespor krog. Justere billedet, indtil det hænger lige.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at skubbe sidespor krogen under vinyl sidespor, kan du bruge en hammer til at forsigtigt trykke det på plads. Vær forsigtig, når tappe krog, men, som du let kan beskadige vinyl sidespor eller bøje den nederste krog del med en malplaceret hammer strejke.
  • Selv om det kan være fristende at bare bruge en negl eller standard billede krogen til at hænge billedet, vil dette ødelægge vinyl sidespor og garantien, hvis træbeklædningen er stadig inden for garanti. Brug altid sidespor kroge til at hænge billeder eller andre elementer fra vinyl sidespor.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com