Hvordan til at hænge et stort indrammet spejl

March 28

En af de smukkeste tilføjelser kan du gøre til din indretning er et stort indrammet spejl. Et spejl tilføjer velkommen lys og varme, hvilket afspejler både sollys og stearinlys. En lang række rammer tilføje yderligere skønhed af dit værelse. Den eneste bekymring med et stort indrammet spejl er ordentlig hængende. Følg trinene nedenfor for at sikre at din smukke nye spejl er sikkert hang, og en af de glade refleksioner vil du se er du!

Instruktioner

Hængende spejlet

•Begin ved at lokalisere studs i din væg med dine stud finder. Hankatte er de lange lodrette bjælker, der danner grundlaget for din væg. Forankring dit spejl til en stud tilføjer sikkerhed over bare at sætte billede kroge ind i væggen. Det kan dog ikke være muligt. Hankatte er normalt 12 til 16 inches fra hinanden, og der kan ikke være en bekvem en hvor du ønsker at hænge dit spejl. Hvis du finder en stud i det rigtige sted at bruge det, Marker det med en blyant X og planen om at centrere dit spejl på stutteriet. Hvis ikke, gå alligevel.

•Measure bredde af dit spejl og beslutte, hvor du ønsker det til at hænge. Har din hjælper holder spejlet mod din væg. Tegne en lys streg på væggen i top bredden af dit spejl. Kontrollere og eventuelt rette linje med dit niveau. Gøre en anden retningslinje to inches under dit spejl top. Dette er, hvor to af dine bøjler vil gå.

•Drill et lille hul på hver side af din ramme, to inches fra toppen. Skru en bøjle øje i hvert hul. Hvis dit spejl er meget tunge, boremaskine, to mere huller, hver enkelt to inches under først og skrue i to flere øjne (du har netop tilføjet et bælte til din seler).

•Tryk for to af dit billede kroge i væggen langs din lavere blyant linje og omkring en tomme i fra kanten af rammen. Hver af dine kroge bør være stærk nok til at holde den fulde vægt af spejlet. For eksempel, hvis dit spejl føles det som om den vejer omkring 20 lb., købe tre 20-lb. kroge. Hvis du tror det kunne være 30 lb eller mere, den næste størrelse af kroge er normalt 50 lb.--købe tre af dem. Igen, holde bælte og seler, men bedre mere magt end ikke nok. De penge du sparer med mager kroge er langt fra det beløb du ønsker skal erstatte spejlet!

•Thread billede tråd gennem det øverste sæt af øjne og tilbage igen--har du to tråde af wire kører parallelt med hinanden. Tillad mindst seks ekstra inches til twist sammen sikkert med din tænger. Hvis du har installeret fire øjne, gå op, på tværs, ned og tilbage på tværs gennem alle fire øjne. Wrap en anden 12-tommer strand wire omkring de joinforbundne ender af wiren.

•Return til væg og installere din tredje billede krog. Placer denne en 1/2 inch under din første sæt af kroge, centreret mellem dem (måde, de første to kroge vil fange den øverste del af wire og tredje krogen vil fange strand nedenfor). Hvis du vælger at installere to sæt øjne, placere centreret krogen 1 1/2 inches under de to første.

•Tag én side af spejlet, og hjælperen holder den anden. Lette spejl på kroge, centreret bunden ene først, derefter to øverste. Du er færdig.

Tips & advarsler

  • Placere en lille firkant med malertape på væggen under det sted, hvor du installerer et billede krogen vil hjælpe med at forhindre beskadige din maling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com