Hvordan til at hænge et tæppe Over et varmeapparat

October 19

Hvordan til at hænge et tæppe Over et varmeapparat

Mens varmelegemer er nødvendige for at holde dig toasty i koldt vejr, er de ofte grimme funktioner i din lejlighed eller hjem. Skjule dem i varmt vejr når ikke i brug, eller enhver tid af året, ved at hænge gardiner over dem. Brug stof gardiner, der matcher dit hjem farveskema eller værelse tema, men husk potentiel brandfare på under installationen. Kigge efter justerbar gardinstænger, der kræver minimal arbejde at installere og oprette en nem DIY hjem projektet.

Instruktioner

•Measure området omkring din vandvarmeren. Køb et gardin og gardinstang, der passer omkring varmeren med plads til overs. Du vil ønsker at forlade nok plads så tæppet ikke vil røre varmeren og forårsage en potentiel brandfare. Lad mindst tre til fire inches mellem gardinet og radiator; du vil også ønsker gardin til at skjule den hele varmer mens let rører gulvet.

•Mark væg let med blyant på begge sider af ovnen hvor du vil blive knyttet gardinstang. Bruge en buet gardinstang i stil med dit valg, så længe det er nemt for dig at administrere. Tråd gardin gennem gardinstang.

•Drill huller i din væg hvor du har lavet din blyant mærker. Har en ven eller et familiemedlem medlem hold gardin og rod op mens du vedhæfte stang beslagene til væggen med skruer og Boremaskinen. Henvise til stang producentens instruktioner, hvis det er nødvendigt. Justere din gardin som nødvendigt, så det indhyller varmer.

Tips & advarsler

  • Bruge mere end én gardin og lade plads åben i mellem dem for varme til at flygte.
  • Bruge gardiner til at skjule andre grimme apparater, såsom vandvarmere og tørretumblere.
  • Sørg for at din gardin materialer er brandhæmmende, eller sprøjte dem med en brandhæmmende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com