Hvordan til at hænge et tæppe på en væg

November 17

Hvordan til at hænge et tæppe på en væg

En dekorativ tæppe med særlig betydning, som en gave fra en indiansk stamme, præsenteres for dig under et besøg i en reservation, kan se så godt, du ville hellere vise det på væggen for at bruge det som en seng dækker. Mens du kunne hænge tæppe med stifter eller hæfteklammer, begge metoder kan strække brik, eller det kan se, godt, tacky. Kopiere en af de måder, quilt kunstnere og samlere hænge deres yndlings stykker på væggen; i de fleste tilfælde, kan brik fjernes for rengøring uden yderligere skader på enten tæppe eller væggen.

Krog og løkke Tape

En tyk, høj kvalitet krog og løkke tape med selvklæbende bagside fungerer som et flytbare middel til at hænge et tæppe på væggen. En tynd stribe af træ 1 til 2 inches høj og samme bredde eller lidt smallere end tæppet er støtte til hængende tæppe. Tillægger væggen på den ønskede tæppe højde, sikre det til væggen studs, strimler af træ eller bruge væg ankre. Vedhæfte den scratchier side af krog og løkke tape til træ strip; tilføje en hæfteklamme eller to i hver ende og i midten til ekstra støtte i tilfælde af at den klæbende bagside bliver mindre klistret. Sy den blødere side af krogen- og loop-tape til toppen tilbage kanten af tæppet; Hvis tæppe ikke synes robust nok på sin egen, tilføje en bomuld strip lidt bredere end krog og løkke tape til tæppet først. Tryk på det tæppe side af krog og løkke tape mod strimlen på væggen.

Tid til fanen-toppe

Give tæppet en fane-top behandling svarer til nogle gardin paneler, vedhæftes fanerne lidt lavere end toppen af tæppet, så de ikke er meget synlig, medmindre du vil have dem til at blive set. Gør hver fane fra holdbart stof som lærred, 2 inches lang og mindst 6 inches lang, så det kan foldes til at oprette en fane lomme. Stitch faner på tæppet tilbage hver 2 fødder eller deromkring for den bedste støtte. Dette fungerer bedst på en robust tæppe, der kan håndtere belastningen. Placere en lang, smal gardinstang eller dyvel gennem fanerne og tilføje stang holdere til væggen studs at støtte stangen. Et ærme, der er syet hele vejen på tværs af tæppet i stedet for faneblade tilbage øverste kant giver ekstra støtte til et stort eller tunge tæppe.

Clip-on kreationer

Forhænget ring klip tilbyder en måde at hænge et tæppe med ingen syning kræves, og tæppet er helt ubeskadiget, så du kan vaske eller nemt genbruge det. Tillægge den øverste kant af tæppe hver 1 til 2 fod, afhængigt af vægten af tæppet og styrken af klippene forhænget ring klip. Vælg klip designet til tunge gardiner i stedet Cafe gardiner for de bedste resultater. Skub ringene over en gardinstang. Hænge stang fra gardin stang indehavere knyttet til studs på væggen i den ønskede højde.

Indrammet

En tom kunst lærred kan bruges til at sikre tæppe til væggen, så det vises som et kunstværk. Køb et lærred eller lærred ramme lidt mindre end tæppet, hvis du ikke har noget imod indpakning tæppet en smule rundt i kanten eller lidt større hvis du ønsker at vise den fulde tæppe. Wrap tæppe omkring den lille lærred, så det område, du ønsker at vise er centreret på lærredet. Korte eller tack tæppe langs indersiden kant af rammen. For en større lærred, sy tæppe på lærredet nær kanten af tæppet. Hænge lærred på parallelle negle fastgjort til væggen studs eller væg ankre. Dette fungerer bedst for mindre, let tæpper; et stort lærred kan være en smule overvældende på en væg i et lille værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com