Hvordan til at hænge et TV fra mursten

September 23

Hvordan til at hænge et TV fra mursten

Montering af et tv til en mur kan være meget praktisk--i stedet for at optage gulvplads med en stand, det er uden for rækkevidde og lidt mere påtrængende end en hængende fotografi. Der er mange variabler til at overveje før montering et fjernsyn, men som tilgængelighed til forretninger, placeringen af muren, vægten af fjernsyn og mount, styrken af materialet og forsyningen nødvendige montering. Du skal også ansætte en hjælper.

Instruktioner

•Vælg et sted med adgang til alle de forretninger, der er nødvendige for dit tv. Kontrollere, at alle tv-ledninger kan nå disse afsætningsmuligheder og vil ikke Dingle i uønskede steder. Kontroller overfladen er faktiske mursten og ikke en hule murstensfacade. En murstensfacade kan ikke bære vægten af en tv-mount.

•Indstil vægten af dit tv, så få konkrete ærme ankre stort nok til at understøtte, at mange pounds men lille nok til at passe gennem huller i tv-mount. Bruge de tykkeste ankre, der passer din mount, hvis du har nogen tvivl.

•Hav din assistent holder mount til mur. Placer holderen så alle forbindelse hullerne er over mursten. Undgå at bore i mørtel, som det er ofte for svag til at understøtte tunge vægte. Bruge en nivellering enhed til korrekt position mount og derefter markere de ønskede boring steder med en blyant. Holde en afstand på 10 anker diametre mellem boring steder og fem dimensioner: diameter fra hvert hjørne. Fjerne mount fra væggen, når du er færdig.

•Equip en hammer bore med en murværk borehoved af samme diameter som de konkrete ankre. Måle tykkelsen af mount og føje det til længden af ankre; Dette er den mindste dybde, du bliver nødt til at bore. Bruge små strimler af elektrisk tape til at markere off den nødvendige dybde på drill bit.

•Drill huller i områderne markeret i trin 3. Bruge trykluft eller en tør støvsuger til at fjerne snavs fra bore huller. Har din hjælper holder mount til væggen og Juster forbindelse hullerne med boret huller. Indsæt de konkrete ankre gennem hullerne og ind i mursten. Derefter bruge en skruenøgle til at stramme ankerbolte indtil skiver er flush mod overfladen af mount.

•Sæt tv til mount. Fastgør TV'et sikkert før gør det muligt at hænge frit.

Tips & advarsler

  • Montere en tv over en pejs risici forkorter dens levetid på grund af varme og røg skader. Prøve indeværende kun hvis mursten ikke får varm at røre ved, selv efter en brand har været tændt i flere timer. Hvis pejsen har et ventilationssystem, derefter bruge det når du tænde en ild, at reducere røg output. Der er stadig en risiko for skade selv med disse forholdsregler, så undgå montering over en pejs, hvis du kan.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com