Hvordan til at hænge Fascia

August 22

Hvordan til at hænge Fascia

Fascia på et hus dækker enderne af spær og er hovedsagelig et dekorativt stykke af trim arbejde. Hvis etageadskillelsen loftsrum udluftning benyttes, dog bliver fascia en integreret del af prøvelokalet og loftsrum vent system, da det hjælper med at vedlægge rum mellem spær hvorigennem luften strømmer ind i loftet. Almindelige materialer omfatter klart pine, trykimprægneret tømmer og solid vinyl. Fascia er sømmet eller skruet direkte til spær og strækker sig fra den ene ende af huset til den anden.

Instruktioner

•Brug stigen adgang til taget underhang. Måle fra hjørnet af taget til midten af et spær, der er mellem 9 og 12 fod væk. Overfør måling for at et stykke af 1 af 6 tømmer og gøre et varemærke på det. Plads i bestyrelsen på gering så, justere klinge med varemærket og skære bord.

•Nail 1 af 6 til spær ved hjælp af to galvaniserede finish negle gennem 1 af 6 på hvert spær placering. Placere søm sæt punkt på lederen af hver søm og tryk på negle sæt med hammer til at sætte søm hovedet lige under overfladen af brættet. Placer en prik af caulk i hullet og glat det med en fugtig klud.

•Measure og skær det næste stykke af fascia til at passe på spær. Hvert stykke af fascia skal ende i midten af et spær for at give plads for at negle den næste sig på plads.

•Sæt en 3/8-inch perle af caulk fra top til bund på slutningen af den foregående fascia board. Butt det nye stykke af fascia op mod slutningen af den foregående stykke og søm det til spær som med det første stykke. Tørre op og glat caulk, der fylder fælles mellem de to stykker.

•Fortsæt hængende fascia boards, indtil den modsatte ende af huset er nået. På et hus med en hofte tag, vil fascia udvide hele vejen rundt om huset. Huse med gavle har pram bestyrelser, der kører fra tag toppen ned til hjørnet af taget og mødes med fascia.

Tips & advarsler

  • Moderne gavlhuse har ofte spær, korrekt kaldes purloins, der strækker sig fra gavle til at støtte taget hvor den udvider forbi huset indramning. Tillægge disse spær ud over de primære spær langs den nederste kant af taget fascia.
  • Caulk alle samlinger og søm huller. Primet boards med udvendige primer og derefter anvende en frakke af udvendige maling.
  • Vær forsigtig, når du arbejder på stigen og følg alle sikkerhedsinstrukser for dets anvendelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com