Hvordan til at hænge Faux blomst kurve

June 20

Hvordan til at hænge Faux blomst kurve

Faux blomster er kommet langt siden dagene af plastik blomster. Disse silke kreationer kan se så virkelige, det er umuligt at sige, at de er ikke før du rører ved dem. Hvis du gerne vil vise nogle af disse blomster i dit hjem, men ønsker at gøre noget andet udover at sætte dem på en hylde, overveje at arrangere blomster i ampler. En række muligheder eksisterer der tillader dig at vise faux blomstrer.

Instruktioner

•Saml falske blomster i en kurv til din smag.

•Utilize din væg plads af hængende kurve med en flad side, så sidde flush med din væg. Hvis din faux blomst arrangement er især stor, skal du bruge stykke som kernen i en væg display. Derefter tilføje elementer som sconces, små fotografier og blomster-tema ure til sider til at afbalancere udseendet.

•Tag fordel af triple-lags hængende kurve. Normalt vil se du disse typer af kurve fulde af løg og kartofler i køkkenet. Du kan dog bruge dem til blomst viser. Placer de største blomsterarter arrangement, som du har i den største kurv på bunden. Denne ene kan have lange blade slyngtråde. Derefter tilføje to forskellige slags blomster til de øverste to kurve. Hænge arrangement fra loftet.

Hæng store blomsterkasser fra dit vindue vindueskarm og sted arrangementer for faux blomster i dem. Dekorere kasser med stencil mønstre og citater for et land chic look.

•Brug bindende ledning til at hænge en kurv af silke blomster i hver af dine gelænderet indlæg. Klip et stykke ledning længe nok til at væve ind i siden af din kurv og indhylle omkring gelænderet. Tie en stor bue rundt rung samt at skjule wiren.

•Kontrollér en macramé bøjle og fyld det med en overpyntet Blomsterkurv fyldt med faux blomster. Vælg farvestrålende blomster med lange blade eller tilføje silke ivy vinstokke til arrangementet. Hænge macramé arrangement på din screenet veranda eller din køkken.

Tips & advarsler

  • Kigge efter kurve på loppemarkeder, auktioner eller brugte butikker, hvis du ønsker at finde dem, der er lidt ud over sædvanlige. Mange one-of-a-kind skatte ender i disse butikker. De har som regel bonus for at være billigt så godt.
  • Hvis du køber brugte kurve, skal du sørge for at rydde dem og vaske dem hvis det er muligt. Ofte gange disse kurve har resterne af blomsterhandlere skum og blomst ledninger. Fjerne disse ting før du starter et nyt projekt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com