Hvordan til at hænge fisk Netting på en væg billeder

March 12

Hvordan til at hænge fisk Netting på en væg billeder

Hvis du er på udkig efter en one-of-a-kind måde hen til mindesmærke en familieferie, kan blande disse feriebilleder ind med ægte fisk netting gøre en reel indtryk. Du kan finde brugte fisk netting på internettet, på bait butikker og måske endda på en lokal værftet salg. Når du har råvaren, kan du bruge det til at oprette en vægtæppe, der vil få opmærksomhed fra alle, der kommer ind i rummet.

Instruktioner

•Measure del af væggen hvor du ønsker at hænge fisk netting, souvenirer og billeder. Når du hænge fisken netting, du vil oprette sløjfer og forhæng, så du bør købe fisk nok netting for at dække dette område, plus omkring 30 til 50 procent ekstra konto for dem forhæng og sløjfer.

•Lay alle fotografierne, souvenirs og andre elementer, du vil medtage i din fisk netto vægtæppe. Vælge billeder med et maritimt tema samt muslingeskaller og andre elementer, du indsamlet fra din strandferie eller cruise. Du kan købe større dekorative elementer, såsom float ringe og blår reb, fra udendørs detailhandlere og online butikker.

•Pound en decorate krog ind i en ende af væggen med en hammer. Kigge efter en krog med et maritimt tema hvis du kan finde en, ellers bare bruge de mest attraktive krog kan du finde. Indsæt en anden dekorative krog på den modsatte ende af væggen, og derefter sætte yderligere dem på ujævnt fordelte intervaller mellem to. Placer kroge i varierende højder til at oprette en kombinationstegning udseende til din fisk netto vægtæppe.

Hæng i slutningen af fisk netto fra den første krog, derefter bruge andre kroge til at oprette gardiner og sløjfer på forskellige områder langs væggen. Hænge anden enden af fisk netto på den fjerneste krog.

•Sæt de større ting inde i gardiner og sløjfer i fisk netto. Brug dekorative kroge og klip at tillægge netting float ringe, blår reb, søstjerner, søpindsvin og muslingeskaller. Hænge nautisk tema elementer såsom fiskeri lokker og flydere inde netting og forankre dem på plads.

•Frame dine fotografier med rammer med en nautisk eller strand tema, derefter hænge dem på væggen gennem netting. Placer billedet bøjler i væggen, så bøjler stikke ud mellem hullerne i netting. Derefter hænge billederne normalt således at de er oven på den fisk netto baggrund. Hænge mindre billeder direkte fra netting, ændre dem ofte for at skabe et roterende galleri af ferie og familie fotos.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com