Hvordan til at hænge forhænget kroge på en dør

February 18

Afhængigt af mængden af personlige oplysninger du kræver, uigennemsigtig eller stejle gardiner kan hænges på en dør i en række forskellige måder. Gardiner med fanen toppe, knaphuller eller syet på sløjfer af båndet er let suspenderet af installation plain eller ormate skrue-in kroge, monteret lige over døren lys. Omhyggelig måling sikrer, at gardin paneler hænge i en lige, vandret linje. Projektet tager kun minutter og kræver ingen specielle værktøjer eller avanceret snedkeri færdigheder.

Instruktioner

•Mark dør med kridt blyant, på det niveau, du har til hensigt at hænge toppen af gardiner. Måle og Bemærk afstanden fra toppen af døren til mærket. Overføre denne måling til venstre og højre side af døren. Brug en målestok som en lige kant, trække en lige linje mellem de omhandlede varemærker med kridt blyant. Markere to punkter på den linje, hvor du planlægger at installere de yderste kroge.

•Measure og Bemærk afstanden mellem de to varemærker, der angiver holdninger af de yderste kroge. Tælle og Bemærk antallet af øskner, knaphuller eller sløjfer på toppen af tæppet, så trækker man. Opdele tidligere (bredde) antallet af sidstnævnte (øskner, osv., minus én). Kvotienten fortæller du bredden på mellemrummene mellem krogene. Mark denne afstand med en kridt blyant på målestok.

•Align kanten af målestok til den vandrette streg på døren. Markere positioner af skrue-i krogene på linje, ved hjælp af den beregnede afstanden mellem dem eller mærker på målestokken.

•Hold spidsen af syl på den første mark. Tryk på syl med en kølle at gennembore døren og gøre en fordybning omkring 1/4 tomme dyb. Arbejder fra den ene ende af linjen til den anden, bruge syl og kølle for at gøre pilot hul på hvert mærke. Skrue én krog ind i hver pilot hul.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com