Hvordan til at hænge forsænket belysning med en Drop loft

December 17

Forsænket belysning fungerer godt med et drop loft, fordi det er nemt at installere og gør det muligt at placere belysning overalt langs loftet. Forsænket belysning kommer med justerbare arme fastgjort til et lys armatur. Armene justere passer mellem loftet bjælker. Du kan derefter flytte lampen frem og tilbage langs armene til at placere den over åbningen du skære i loftet flise. Før du begynder dette projekt, bestemme hvilke loft fliser vil have forsænket belysning installeret ovenfor. Installere belysningen og disse fliser før du installerer de resterende loftplader.

Instruktioner

•Klik et loft flise op og ned. Måle flisen længde og bredde. Opdele hver måling i halve og tegne to lys blyant linjer over flise på hver måling til at danne et plustegn. Det punkt, hvor de to linjer mødes er midten af flisen. Gentag med de resterende loftplader, som vil have forsænket belysning installeret ovenfor.

•Measure den forsænket belysning fastholdelsesanordningens diameter. Åbn et kompas til halv diameter. Brug af kompasset til at spore en cirkel på et stykke pap. Stikke kompas spidse ende gennem pappet og vrikke det omkring en smule at lave et hul. Skære en cirkel med en saks.

•Sæt den pap cirkel på bagsiden af et loft flise. Linje op de hul du stak med det punkt, hvor to linjer skærer hinanden. Spore omkring pap cirklen med en blyant. Gentag med de andre loftplader. Skåret ud hver røbestof cirkel med en hobbykniv.

•Lift et forsænket lampen mellem loft strøer over en af gitter åbninger. Udvide den lampen arme til begge sider hvile fladt mod hver tværbjælke, med fanen hooked undersiden loft strøer. Drive 1/2-inch træskruer gennem hullerne i faner i slutningen af armaturet er våben til at sikre armaturet i sted. Gentag med de resterende forsænket lys.

•Skub lampen frem og tilbage er langs de justerbare arme indtil det centreret over gitter åbning. Spænd skruerne på begge sider af stativ til at holde det på plads. Løsn de to skruer inde i armaturet. Hæv eller sænk armaturet, så det er på linje med loftsskelettet. Stram skruerne. Gentag med de resterende forsænket lys.

•Back ud skruen holder samledåsens dækning i sted på forsænket lys og Fjern dækslet. Foder et kabel fra strømkilden, forsænket lys og i den junction boksen. Køre et andet kabel fra næste forsænket lys tilbage til den første forsænket lys og indsætte kablet i samledåsen.

•Klippe kabler med en wire kuttere/strippere så omkring seks inches udvide samledåsen. Skære igennem kabinettet med en hobbykniv. Skræl casing off ledningerne. Skære både huset og papir isolering fra ledningerne. Strimmel 1/2 tomme casing off hver ledning.

•Hold to sorte ledninger fra kabler sammen med den forsænkede lampen sort ledning. Twist en wire møtrik over dem. Gentag med de hvide ledninger, så de grønne eller nøgne kobbertråde.

•Flyt til næste armaturet. Der vil være et kabel i den junction boks, som du trak over i trin 6. Indsæt et andet kabel i samledåsen og Kør det til en tredje forsænket lys. Wire den anden forsænkede lys på samme måde du wired det første lys.

•Fortsæt hen til sammenknytte og wire hver forsænket lys, indtil du når den endelige lys. Dette lys har kun to sorte ledninger, to hvide ledninger og to grønne eller nøgne kobbertråde, da det ligger for enden af belysning kæde. Tilslut power supply ledning til strømkilden.

•Center et loft flise nedenunder gitter åbning. Vinkel flise for at løfte det over gitteret og derefter sænke det på plads. Sted en forsænket lys dækker over hullet i loftet flise. Indsæt den dækker to kroge i den lampen. Krog dem på de to faner inde. Gentag med de resterende loftplader.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com