Hvordan til at hænge gardin paneler på franske døre

January 26

Hvordan til at hænge gardin paneler på franske døre

Franske døre med deres rækker af vinduer giver masser af lys ind i et rum. Åbenhed mangler imidlertid privatliv. Lutter eller lacey gardin paneler lad solen mens blokerer rummets beboer fra visningen. Selvom hængende paneler på et enkelt gardinstang i toppen af døren skaber en flydende effekt, kan panelet bølgende gardin nemt blive fanget i døren hver gang den åbner og lukker. Sikring af paneler på dørens toppen og bunden holder panelet fra flytter samtidig stadig producerer en bølget effekt og giver privatliv.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af overordnede vindue døråbningen. Vælg gardin paneler, der er 2 til 4 inches længere end åbningen og to til tre gange bredere. Et panel, der er tre gange bredden af åbningen har flere folder eller læg i det når det er hang end dør panelet, der er kun dobbelt størrelse af åbningen. Vælg paneler med en stang lomme på toppen og bunden. Vælg et panel pr. dør.

•Vælg gardinstænger, der justerer til døren åbning bredde plus 1 tomme. Vælg stænger, der monteres tæt på døren og har dekorative ender, da disse ender vil være synlige.

Uddelingen monteringsbeslag til døren med hardwaren inkluderet med din gardinstænger og en hammer. Dørs top, sted parentes lige uden for og lige over de to øverste hjørner af vinduet. Mål fra de øverste beslag ned enkens længde, at sætte et mærke på begge sider af vinduet på længden af din gardin-panel. Dørens bunden, sted i parentes lige uden for vinduet på disse to mærker. På døre, der står udendørs, placere hardwaren på indersiden af dørene holder gardin paneler inde i hjemmet og ud af vejret.

•Skub en gardinstang gennem den øverste stang lomme på panelet gardin. Hvis den dekorative ende ikke glider nemt ind i lommen, skub stangen fra hinanden i to stykker og placere panelet helt ind på den stang ydre sektion. Skubbe afsnittet indre rod tilbage i afsnittet ydre.

Uddelingen stang med panelet knyttet til toppen monteringsbeslag, således at den højre side af panelet gardin vender mod dig. Justere gardinstang som nødvendigt, så det passer til beslaget.

•Skub en anden gardinstang gennem bunden stang lomme på panelet gardin. Hvis den dekorative ende ikke glider nemt ind i lommen, skub stangen fra hinanden i to stykker og placere panelet helt ind på den ydre del af stangen. Skubbe afsnittet indre rod tilbage i afsnittet ydre.

Uddelingen stang med panelet knyttet til bunden monteringsbeslag med højre side af gardinet panel ansigter du. Justere gardinstang som nødvendigt, så den passer til beslaget.

•Skub gardinet panel på gardinstang, således at det strækker sig fra ende til anden på både toppen og bunden stænger og folderne er jævnt fordelt.

Tips & advarsler

  • Vælg gardinstænger med magnetisk monteringsbeslag til metal døre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com