Hvordan til at hænge gardiner højere end et vindue for at gøre loft ser højere

May 11

Vindue behandlinger kan gøre din lofter ser højere, og skabe jeres Vinduer vises større. Installation vindue behandlinger over rude indramme og tættere til loftet vil give den illusion, at lofterne, der er højere, end de egentlig er. Installationsprocessen er det samme som at installere behandlinger regelmæssigt, medmindre du skal bruge en plan til at markere din beslaget huller i stedet for eyeballing det med brugen af rammen som en guide.

Instruktioner

•Measure 12 inches over midten af vinduesrammen og mark plet med en blyant. Det er acceptabelt at gå højere, at inden for 2 inches af loftet, hvis du foretrækker, men nogen højere og påklædt på stangen kan skrabe loftet.

•Brug et niveau til at gøre en blyant mærke til venstre og højre side af den rude indramme er selv med varemærket center. Disse er de steder, hvor du vil installere monteringsbeslag af gardinet.

•Drill en pilot hul gennem de tre varemærker. Holde en monteringsholderen op til hvert hul og installere en skrue igennem beslaget og ind i den pilot hul.

•Thread forhæng over gardinstang. Løfte stangen i parenteserne. Arrangere forhæng, så de falder den måde du ønsker.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil skjule mellemrummet mellem stangen og toppen af vinduesrammen, installere blinds eller en bambus romerske skygge lige under stangen. Holde blinds trak op til 6 til 12 inches under rammen til at skjule pladsen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com