Hvordan til at hænge gobeliner med foråret klip

October 7

Dekorere dine vægge med gobeliner er en enkel og hurtig måde at tilføje stil og design til ethvert rum. En af de bedste måder at hænge gobeliner uden at skade integriteten af stoffet er at bruge foråret klip. Klippene forbindes til toppen af Tapeterne og vedlagte ringene passer omkring en gardinstang eller et træ dyvel. Se til foråret klip på din lokale discountbutik og træ dyvler på lokale håndværk og isenkræmmere.

Instruktioner

•Measure bredde på tapetet. Skåret en 2-tommer diameter træ dyvel passer til bredden på din Gobelin, plus 4 inches. Dette vil give dig en lille mængde af overhæng på begge sider af vægbeslag.

•Spray male dyvel at blande ind i væggen. Lad malingen tørre. Du kan også vælge at afslutte træ dyvel med en kontrastfarve maling farve, tilføje dekorative detaljer såsom en malet vin eller lim mosaikfliser på tværs af toppen. Du kan også bruge et dekorativt metal gardinstang i stedet for at gøre din egen bøjle.

•Find mindst én stud i væggen hvor du planlægger at hænge tapetet. Måle længden af gobelin til at bestemme hvor højt du skal placere vægbeslag til bøjlen. Husk at tilføje højden af foråret klip og højden af dyvel til dine mål. Vedhæfte mindst én af vægbeslag ind i en mur stud. Gobelinerne kan være tung, så det er vigtigt, at du indsætter en eller begge af de kantede parenteser i en stud til at bære vægten.

•Measure bredde af gobelin inde fra kanten af først væg beslag og placere den anden beslag. Sørg for at beslagene er niveau.

•Vi foråret klip i 1-tommer intervaller langs den øverste kant af tapetet. Tråd dyvel gennem ringene på clips. Placer enderne af dyvel stang på væggen beslag. Din gobelin bør hænge lige og endda.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com