Hvordan til at hænge grøntsager op og ned i en rod kælder

June 1

Hvordan til at hænge grøntsager op og ned i en rod kælder

Grøntsager som roer, kålroer, majroer og gulerødder kan opbevares på jorden om vinteren, men du risikerer at skade fra ekstreme vejrforhold, der kan opstå. En root kælder giver lagring med kontrolleret temperatur og luftfugtighed. Grøntsager som Pastinakker, majroer, vinter squash og roer butik godt i en kælder. Holde din root kælder mellem 40 og 50 grader F for bedste vegetabilske bevaring gennem vinteren, og enten stack, reden eller hænge grøntsager i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

•Purchase root kælder klipper eller installere robust sejlgarn eller kabel og kroge til at hænge dine afgrøder.

•Separat grøntsager fra enhver frugter du opbevaring i kælderen. Grøntsager bør være gemt i et område med en anden ventilation end lagret frugt, ellers holde dem på modsatte sider af kælderen. Individuelt wrap frugter til at holde den lugt og gasser påvirker din hængende grøntsager.

•Rengør jord fra grøntsager med en tør pensel. Ikke våde grøntsager før opbevaring, fordi det tilskynder rådner og bakterier vækst.

•Gather toppe af rodfrugter. Skåret af de fleste af grønne og kog dem eller sætte dem i en kompostbunke. Hænge rødder på en krog, eller binde en lang stykke sejlgarn omkring toppen, og hænge op strengen.

•Sæt pære rødder som hvidløg og løg i mesh poser til at give mulighed for luftcirkulation. Luk posen og hænge det fra en rack, robust sejlgarn eller en sikker struktur i et køligt, tørt område i kælderen. At holde løg stilke, sammensnoning dem sammen og hænge dem uden en pose fungerer også godt.

Hæng kål ved at fjerne det fra din have med rødder intakt. Ren kål, som du gør de andre grøntsager og samle root bundt. Hænge det op og ned af rødderne. Dette holder de yderste blade fra falder ud, og som de tørrer, de beskytter hovedets indre lag.

•Opbevar tomater ved at trække dem op af jorden før frost, rødder intakt. Ren og hænge dem op og ned af grundstammen. De modnes over tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com