Hvordan til at hænge gryder & pander fra væggen

June 20

Kan du finde dig selv grave gennem en uhåndterlig bunke af gryder og pander, der har været proppet ind i et kabinet, hver gang du ønsker at tilberede noget? Du kan fjerne dette problem ved at organisere dine gryder og pander med en gryde rack, som vil tillade dig at pænt hænge dine gryder og pander fra et køkken mur.

Instruktioner

Hvordan til at hænge gryder og pander fra væggen

•Locate en del af den køkken mur, der har nok plads til at hænge dine gryder og pander. Sørg også for, at dette område er stærk nok til at understøtte dine gryder og pander ved hjælp af en stud finder, at området har studs, eller væg understøtter. En væg lavet af cement vil også arbejde godt, men et område af køkken mur, der overvejende er lavet af gips er ikke egnet til en gryde rack.

Forpakket en gryde rack, der vil passe i den plads, du har udpeget for det. Typisk, en gryde rack enten hænger fra loftet eller tillægger væggen, og de kan købes i et stormagasin, der sælger køkkenmaskiner. De varierer i pris mellem $10 og $800; de billigere stativer arbejde lige så godt, men de har typisk færre kroge.

•Anvend en stud finder til at bestemme den nøjagtige placering af studs i din væg og markerer deres placering med en blyant.

•Spørg assistent til at holde Rack'en mod væggen, mens du vedhæfte rack af boring skruer (rack er lavet med huller til dette formål og du bliver simpelthen nødt til at line op huller med din blyant mærker og begynde boring).

•Brug et niveau for at sikre din gryde rack er endnu, og vedhæfter den til væggen er færdig. Pot stativ er nu klar.

Tips & advarsler

  • Monter ikke rack til et drywall del af en væg, fordi drywall ikke er stærk nok til at støtte apparatet. Drywall er typisk hult klingende, så har du ikke en stud finder, tjek for drywall ved at banke på væggen og undgå pletter, der lyder hule.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com