Hvordan til at hænge hylder på gips vægge

November 29

Hvordan til at hænge hylder på gips vægge

Gips vægge kan være et svært sted at hænge hylder. Hvis det ikke gøres ordentligt, kan hylderne og deres indhold komme brasende ned uden advarsel. Med lidt omhu og planlægning, selv hylder monteret til vanskelige overflader såsom gips kan hænges trygt og sikkert, at give dit hjem med funktionelle og dekorative opbevaring.

Instruktioner

•Indstil hvor du ønsker dine hylder og hvor bred vil de være. Hylder, som forventes at holde nogen nævneværdig mængde af vægt bør være bred nok til at forankre på væggen studs i mindst to steder. Wall hankatte er generelt 16 inches fra hinanden, men dette kan variere en smule.

•Anvend en stud finder til at finde studs inden for murene. Der er mange forskellige slags stud finderne, så Følg producentens anvisninger for det, du har. Lokalisere de vertikale studs i området hvor du ønsker at sætte op på hylderne og Markér placeringen af hver stud.

•Indstil højde for det første hylde. Montere eller holde laser niveau så at det gør en linje, hvor den første hylde går. Dette lys viser dig, hvor at line op i toppen af alle parenteser for at hylde.

•Sæt et beslag over stud, med toppen selv med laser linje. Markere væggen hvor beslaget huller der skal bores. Gentag dette for hvert beslag for det første hylde.

•Drill lille pilot huller på hver markant placering. Hvis hullet går ind i en stud, er en lille pilot hul alt, der kræves. Hvis hullet går gennem gips og ind i den hule rum bag det, bore et større hul til molly eller skifte bolt. Kontroller instruktionerne, der fulgte med bolte til at se hvilken størrelse hul du nødt til at bore.

•Skru beslag på plads. Hvis det er at være monteret på en stud, bruge træ skruer. Hvis det er at være monteret på gipsvæggen, bruge en molly eller skifte bolt. Når du arbejder med molly eller skifte bolte, skrue dem i indtil den bagerste del har udvidet helt og er sikkert holde beslaget til gips væg. Over stramning kan beskadige gips, så stop når bolten er sikker.

•Gentag for alle parenteser, derefter placere hylden på beslagene. Denne proces kan gentages så mange gange som nødvendigt at fuldføre projektet.

Tips & advarsler

  • Brug lang metal reoler strips, der tillader dig at justere hylder til børns værelser, rekreative værelser, legerum og andre områder, hvor dine behov kan ændre sig over tid.
  • Molly eller skifte bolte anvendes når studs ikke er tilgængelige for montering fordi disse har et bagstykke, der udvider i rummet bag væggen og greb væggen når bolten er strammet.
  • Afstanden mellem te hylde understøtter er direkte relateret til hvor meget vægt hylderne kan støtte. Brug parenteser placeret 12 til 16 inches fra hinanden til tungere laster såsom bøger. Parentes kan blive fordelt mere end 16 inches fra hinanden for lettere masser, som små dekorative elementer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com