Hvordan til at hænge hylder på hestehår gips vægge

March 25

Mange boliger opført i 1800 og tidlige 20. århundrede træk hestehår gips. Hestehår blev kombineret med kalk og sand blandingen for at give styrke til materialet og skære ned på revner og brud. Dette gør gips uforgængelige, selv, så du skal hænge reoler korrekt på det. Før den første søm hamret ind i hestehår gips, Find studs eller træ støtte bjælker, at give en solid overflade for forankring på hylderne.

Instruktioner

•Locate den første stud med en stud finder eller ved forsigtigt banke på væggen med din hånd. Hold stud finder flush mod væggen og køre det, indtil det finder stud; en lys vil blinke, eller du vil høre en lyd. Hvis du ikke har en stud finder, måle 16 inches fra væggens hjørne og rap væggen forsigtigt med din næve rundt i området, indtil du stopper høre en hul lyd. Enten måde, du finde det, markere stud med en blyantsrettelser "X."

•Find stud støder op til den første blyant mark ved hjælp af stud finder eller måler 16 tommer venstre eller højre i den første stud. Ramte muren forsigtigt med hånden at sørge for en stud er i stedet og markere området med en blyant.

•Indstil højden på hylden. Markere dette spot med en blyant over en af knopperne. Ved hjælp af en plan, markere den anden stud i samme højde at sikre hylden er hang lige.

•Opret en guide hul i den første stud med en boremaskine og bit, der er lidt mindre end skruen anvendes til at hænge en hylde. Installere en skrue mindst 1 tommer i længden til stutteriet. Gentag denne proces på den anden stud. Bruge 2 - 3-tommer drywall skruer til at hænge reoler.

Hæng hylden på skruerne. De fleste typer af hylder har en læbe eller premade hul til at hænge en hylde. For en premade hul, line skruen op med hullet og skubbe hylden indtil flush med væggen.

Tips & advarsler

  • Bruge væg ankre for ekstra stabilitet.
  • Angiv et niveau på hylden til at sikre, at det er lige efter installation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com