Hvordan til at hænge ikke – knivspids-plisseret gardiner på en Traverse stang

February 9

Hvordan til at hænge ikke – knivspids-plisseret gardiner på en Traverse stang

En mellemliggende dygtige hjem kloak kan udnytte draperier maker tricks og med succes hænger ikke – knivspids-plisseret gardiner på en traverse stang, skjule benene og at yde tilstrækkelig støtte til vægten af gardiner. En traverse stang tillader gardiner til at kunne åbnes og lukkes ved at trække en snor hængende til den ene side af gardiner. Ledningen sluttes til remskiver i stoftyper, som flytter draperier luftfartsselskaber på tværs af stangen. Forhæng forbindelse til disse luftfartsselskaber ved en N-formet pin, kaldes et forhæng pin. Ene lige, spidse ende af PIN-koden er indsat i bagsiden af forhæng, og anden enden er hooked gennem et hul i luftfartsselskabet. Vægten af gardiner hænger på benene. Opførelsen af gardiner omfatter header tape, der styrker stof mod træk af benene. Med omhyggelig indsættelse bliver benene ikke synlig fra forsiden af drapere.

Instruktioner

•Drej draperier panel vrangen ud og tjekke for tilstedeværelsen af overskriften tape. Dette er en stof-lignende brik, typisk 4 inches lang, der er klemt inde mellem drapere og foring. Hvis ingen er til stede, lå et stykke mellem lagene og drej drapere højre side. Manipulere båndet, så det er så tæt på den øverste søm som muligt og pin i stedet øverst i panelet. Hvis det ikke er muligt at kontrollere mellem lagene, lægge bånd langs den forkerte side af panelet og pin på plads.

•Measure plads fra væggen til forsiden af transportøren på de traverse stangen. Subtrahere 1/2 tommer og dobbelt måling. Dette er den maksimum plads acceptable mellem draperier pins hvis bunden af luftfartsselskabet hviler under stangen. Med denne konfiguration, vil drapere fold mod væggen, mellem benene, når i åben position. Hvis bunden af luftfartsselskabet hviler foran stangen, fold stoffet til forsiden, når gardiner er åbnet, og afstanden mellem pins bør ikke være mere end 3 inches.

•Indicate pin placering mærker langs toppen af bagsiden af gardiner ved at indsætte en straight pin, vinkelret på den øverste kant, ækvidistante på tværs af panelet. Hvis den maksimale plads mellem benene, for eksempel 4 inches, indsætte en placering pin på 2 inches fra kanten (Draperiet paneler har en halv-plads på indersiden kant), derefter på 6 inches, 10, 14, 18, fortsætter langs toppen af panelet.

•Stitch 1 1/2 inches fra toppen af panelet mod bunden af pos. bånd, 1/8 tomme på den ene side af den første placering pin. Pivot og sy på tværs af 1/4 tommer til anden siden af placering pin, pivotere og sy op til toppen af panelet. Dette skaber en "U" er 1 1/2 inches lang.

•Sæt skærpet slutningen af gardiner pin, lige over den nederste bjælke af U, gennem alle lag undtagen ansigt lag af gardiner.

Hæng pins gennem luftfartsselskaber på de traverse stangen.

Tips & advarsler

  • I stedet for at sy en U, gøre lille 1/4 tommer frem-foldet i læg i stof, syning fra toppen af panelet i bunden af pos. tape, og sæt tapperne ind i bagsiden af læg.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com