Hvordan til at hænge japanske lanterner

October 11

Japanske lanterner har en lang historie. I tusinder af år brugte japanerne store hvide eller rød papir glober med stearinlys inde at belyse deres hjem, udendørs sammenkomster og andre rum. I de seneste år, har disse lanterner begyndt at dukke op i mere farvevalg og dekoreret med kanji-tegn, kirsebærtræer eller fisk, tillade brugernes hen til mix og match dem for at skabe en oprindelige atmosfære. Du kan også vælge mellem traditionelle stearinlys lanterner og elektriske lanterner, der bruger el-pærer. De elektriske signallygter er sikrere, selvom du kan sætte citronella stearinlys i stearinlys lanterner til udendørs sommer arrangementer.

Instruktioner

Hæng japanske lanterner omkring indgangsparti eller indendørs med lille C-kroge. Disse kroge har en arm stikker ud fra bunden af "C", der ligner en skrue. De kan holde letvægts papir lanterner let.

•Mark hvor du ønsker at sætte din kroge med blyant mærker. Bore ind i midten af hver af dine mærker med et nummer 6 borehoved, at skabe en pilot hul. Skrue ridged slutningen af en C-krog i hvert hul, indtil "C" er flugter med væg, loft eller veranda indlæg.

•Snip et stykke nylonsnor for hver af dine lanterner. De behøver ikke at være den samme længde; Du kan hænge dem på tilfældige længder til at oprette en asymmetrisk look eller skære dine strengene til at gøre Diagonale linjer af lanterner.

•Tie en nylonsnor til hver signallygte top overliggeren. Binde en sløjfe i den modsatte ende af strengen og glide hver sløjfe over sin egen krog.

Tips & advarsler

  • Dekorere træer med japanske lanterner af simpelthen springer nylonsnor rundt om grene. Hvis du bruger en stigen eller trin skammel, har en ven, hold det støt for at undgå skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com