Hvordan til at hænge jernbane lys på Drop loft

April 29

Når du installerer jernbane eller spor, belysning på et drop loft, skal du installere monteringsbeslag for at holde vægten af lysene. Drop lofter er installeret flere inches nedenfor de vigtigste loft og kun tjene dekorative formål. De er lavet af tynd akustiske fliser, der ikke kan bære vægten af belysning. Fastgørelse af specielle beslag og bøjle ledninger gør det lettere for drop loft at forankre jernbane lys; de vigtigste loft vil holde vægten, mens lysene selv vil hænge fra drop loft. Slukke elektriciteten, før du begynder.

Instruktioner

•Mark loft længde hvor vil du hænge jernbane lys. Trække mærkerne på loftet understøtter og ikke på flisen, selv. Omhyggeligt ophæve de markerede fliser og løfte dem, så de glider ud af understøtter. Fjerne disse fliser og sæt dem til side til at geninstallere senere.

•Tilføj bøjle tråd på begge ender af loftet understøtter hvor du vil hænge jernbane lys. Denne længde af wire støtter vægten af belysning. Hvis bøjle tråd allerede eksisterer, tilføje en anden længde ledning til at hjælpe med at holde vægten fordi de installerede wire allerede understøtter loftet.

•Beskyttelseshætte til at klikke monteringsbeslag på loftet støtter på det ønskede sted. Montere tovstrop i den primære eller top loft, direkte over i parentes. Vind en længde af ledning til den øjebolt, der strækker sig flere inches ud over loftet støtte.

•Direkte de elektriske ledninger til del af loftet du arbejder på. Indsæt jernbane lys mounts i parentes og sikre dem med skruer. Binde bøjle ledningerne til mounts til at fange belysningen i tilfælde det falder.

•Brug wire nødder til at forbinde de elektriske ledninger til sporet belysning. Deltag ledningerne af farve, sort med sort, hvid med hvid og nøgne wire med grønne. Indsæt en wire møtrik over hver fælles at danne en forbindelse, og sikre, det er sikkert. Drej kredsløb for at teste belysning værker.

•Skub loftet fliser tilbage i loftet understøtter, positionering dem i en vinkel, så de passer. Glatte fliser at sætte dem på plads.

Tips & advarsler

  • På grund af fare for elektrisk stød når du arbejder med elektriske ledninger, sikre du slukke de vigtigste levering af strøm.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com