Hvordan til at hænge julelys på Metal

April 1

Hvordan til at hænge julelys på Metal

Julelys kan tilføje en lille gnist, samt illuminations, til en bred vifte af forskellige decors både inden for og uden for dit hjem. Selv regne ud, hvordan man hænge julelys på din ferie træ kan være let, kan regne ud, hvordan man hænge lys på noget lignende metal være en smule mere udfordrende. Der er et par forskellige metoder, men du kan bruge til at få dit lys hang på en metal væg eller tag.

Instruktioner

•Brug tape til at hænge dit julelys på metal indendørs. Klar emballage tape kan holde dit lys til en metal overflade uden at beskadige overfladen eller lys. Vejret kan påvirke tape, så ikke bruge det til at holde op lys hvor som helst de måtte blive udsat for elementerne.

Hæng lys på kroge fastgjort til at suge kopper på de fleste udendørs metal overflader. Detailhandlere, der sælger lys vil også sælge poser med sugekopper med kroge.

•Brug pasindehavere med magneter til at fastgøre lys til vanskelige pletter. Brug magneter tillægger din overflade indehaveren og derefter bruge den vedlagte klip til at forbinde dit lys. Du skal bruge en betydelig mængde af indehavere til at gøre dette arbejde, simpelthen fordi vægten af lys kan forårsage magneter til at rejse på en metaloverflade.

•Sno plast zip bånd omkring lys på en tagrende eller andre metal overflade, der kan have problemer med sugekopper eller magneter. Fjerne zip bånd med en saks i slutningen af feriesæsonen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com