Hvordan til at hænge kabinetter talere fra loftet

January 12

Mens de fleste hjem højttalere er bygget så højttalerkabel kan være tilsluttet og afbrudt fra eksterne terminaler bagpå, nogle talere er pre-kabel--højttalerkabel er allerede hardwired i højttalerne. Som med alle andre talere har du mulighed for at placere disse højttalere i forskellige steder, herunder hænge dem fra loftet med brug af loft højttaler mounts.

Instruktioner

•Tag baser fra højtaleren loft mounts. De fleste loft højttaler mounts består af to dele, en base og en arm, der tillægger højttaleren. Disse er normalt holdt sammen af en bolt og en vingemøtrik.

•Sæt bunden af mount mod loftet på den ønskede placering. Markere skruehullerne i bunden på loftet med en blyant.

•Drill et hul i hver af de markerede steder, det er lidt mindre end diameteren på din hule mur ankre. Skubbe ankre i hullerne. Linje basen med hullerne og indsætte skruer gennem bunden og til ankre. Stram skruerne for at LUN base tæt mod loftet. Når boring, kan der opstå et loft tværbjælke bag drywall. Hvis dette er tilfældet, forsøg ikke at indsætte en væg anker--Fastgør skruen og direkte ind i skoven.

•Monter arm på højttaleren. Nogle talere har gevind skær, der stemmer overens med skruer med mount. Hvis der er ingen gevind Indsæt skal du bruge træskruer forsynet med mount som fastgør armen til taleren.

•Sæt arm holder højttaleren i bunden af loftbeslag.

•Measure og skære en længde af selvklæbende højttaler wire kanal at udvide fra loftet monteres på væggen. Skære et andet stykke at udvide fra loftet på gulvet. Skrælle opbakningen kanaler og vedhæfte dem til loft og væg. Skub højttalerledningen ind i kanalerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com