Hvordan til at hænge knivspids plisseret gardiner

February 3

Knivspids plisseret gardiner er dem med samler to eller tre folder forbundet med hinanden. Vanskeligheder med hængende knivspids plisseret gardiner ligger i det faktum, at der er normalt så meget stof og det er ofte liggende lige på toppen af dit hoved og blokere din linje af synet. Når du hænge knivspids-plisseret gardiner, du ofte har brug for et andet sæt af hænder til at hjælpe med processen. Hvis du bor alene og har ingen venner i nærheden, kan du stadig opnå opgaven, men det er lidt sværere.

Instruktioner

•Brew en kande kaffe og kalder en nabo. Det er en stor hjælp, hvis du har en ekstra person. Mens du venter på din virksomhed, jern forhæng.

•Spread en clean sheet på gulvet foran vinduet hvor forhæng til sidst hænge og lægge forhæng foring side ned på gulvet med bunden udvidet. Hvis din forhæng har ingen foring, derefter placere den forkerte side, den side omverdenen ser, med billedsiden nedad.

•Klap toppen af forhæng tilbage så ryggen af Plisseringer Vis. Begynde at indsætte krogene i åbningen. De fleste kroge rumme tre læg men brugbar, når du har kun to. Hvis du har tre læg, sætte en gren i hver lomme til læg, og skub det op så kun krog viser.

•Juster kroge så de er alle i samme højde. Dette holder niveauet gardiner og undgår underspændinger når du hænge dem.

•Vær opmærksom på kaffe og besvare døren. Hvis du ikke har firma kommer, har en kop under alle omstændigheder før du begynder at hænge dem. Dette er den mest frustrerende del af gardiner. Når din pause er gennem, få et trin skammel eller trappestige. Trappestige er bedst, da du kan arbejde i en mere naturlig stilling uden at hele tiden hæve armene over hovedet. Drej toppen af drapere tilbage over gulvet og harmonika én drapere sammen. Som du gør, ved at holde folderne på læg.

•Træk ledningen på traverse stangen til at trække diasene åben stilling. Afhente forhæng. Hold draperier på området læg og sørg for, at krog på hver ende er let tilgængelige. Skub end krog i hullet i den fjerneste ende af stangen og den anden ende krog på det første hul, hvis du ved dig selv. Sætte et par af de mellem kroge på diasene. Det er ligegyldigt hvor du lægger dem på dette trin, da de er bare for at holde den midterste sektion mens du hænge resten af krogene. Du vil fjerne dem som du kommer til dem.

•Indstil et trin skammel ud for din ven, hvis du har en hjælpe dig og springe trin 6. Har den ven, stå på trin skammel i midten hvor traverse møder. Start i slutningen og indsætte krogene i huller dias, indtil du kommer til slutningen af traverse. Du kan have til at flytte din trappestige som du går mod midten når du hænge gardiner på de traverse stangen på denne måde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com