Hvordan til at hænge køkkenredskaber

October 31

Køkkenredskaber hængende fra stativer enten i professionelle eller at-home køkkener give kokke et praktisk sted at gemme deres køkkenredskaber med nem adgang. Disse madlavning køkkenredskaber stativer også tilføje en dekorativ touch til dit køkken, der giver det en gammeldags appel. Hængende køkkenredskaber i dit køkken også frigør kabinet plads, hvilket er særligt nyttigt i mindre køkkener.

Instruktioner

Hvordan til at hænge køkkenredskaber

•Purchase en madlavning køkkenredskaber rack. Du kan skaffe en enkel, plain en bestående af en glat metal-rack, eller du kan købe en Liebhaver, dekorative, der har jern arches.

•Saml rack hvis nødvendigt. Nogle stativer er pakket allerede samlet, mens andre ikke er. Forsamlingen består normalt kun af skrue to stykker til sammen.

•Monter rack enten på væggen eller bunden af skabet over din komfur eller fra loftet ved hjælp af skruer og skruetrækker. Stativer, der kun holder små redskaber, såsom spatler og skeer er ideelle over komfuret. Stativer, der vil holde gryder og pander ud over små redskaber er ideelle hængende fra loftet.

•Sæt kroge på køkkenredskaber rack, afstand mellem dem 4 eller 5 inches fra hinanden eller justerede som nødvendigt.

Hæng dine gryder, pander og redskaber på rack, tager pleje at distribuere vægten jævnt, så rack ikke vippe crookedly. Dette er ikke et problem med enkle, lige stativer, der er fastgjort til væggen eller undersiden af kabinettet over din brændeovn.

Tips & advarsler

  • Brug de samme stil redskaber for et ensartet udseende. Køb kroge af forskellige længder når det er nødvendigt at sikre, at redskaber af forskellige størrelser hænge jævnt.
  • Pas på overbelastning køkkenredskaber stativer. Alt for mange tunge gryder og pander kunne stamme stativer, medmindre du har en tunge mærke. Læs altid de maksimale kapacitet etiketter følger med produkter. Ikke hænge redskaber for højt ud af rækkevidde.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com