Hvordan til at hænge kunst & billede Mounts

February 1

Hvis du føler at opgaven at hænge din kunst er skræmmende, har ingen frygt. Der er nogle nemme metoder til at få vist dine ideer, før du kommer til hullerne i væggen. Et par enkle retningslinjer vil hjælpe dig have tillid til at forbedre din plads med dit billede. Udtrykket billede mounts er, hvordan det Forenede Kongerige refererer til måtter. Her vil igen et par regler hjælpe dig i gang så at farvevalg bliver den sværeste beslutning at gøre i denne store verden af nuancer og teksturer.

Instruktioner

Hængende kunst

Hæng kunst så midten af billedet er i øjenhøjde. Dette gør 60 inches fra gulvet et godt udgangspunkt at have midt i dit billede. Selvfølgelig, bestemmes dette af størrelsen af kunstværk. Fejle på siden af hængende det for lavt, hvis du er i tvivl.

•Tag hensyn plads på ydersiden af din indramning. Dette område af væggen og møbler i dit værelse blive del af den samlede effekt din vægtæpper vil projektet. Beslutte, om du ønsker at projicere en formel luft eller en mere afslappet føler fra dit værelse.

•Sæt dem afslappet i en stol og have nogen holde billedet mod væggen. De kan flytte det op og ned, så du kan overveje dens placering.

•Trace omridset af din indrammet kunst på skrot avis.

•Tape dette på væggen på det sted, du planlægger at permanent hænge kunsten. Bruge malere tape, så det ikke vil mar væggens overflade.

•Nu du er fri til at stå tilbage og angive fra andre værelser at se hvis du kan lide placeringen.

•Brug et digital kamera til at tage et billede af disse avis konturer på væggen. Dette vil give dig et andet perspektiv at se placeringen og beslutte, om du kan lide den.

Billede Mounts (bund)

•For at finde den rigtige størrelse til åbningen af din mount, måle din illustration og trække 6mm fra hver måling. Dette vil give mulighed for en overlapning, så dit billede ikke falder gennem skåret ud.

•Den udenfor målinger kan være standard, som 5 x 7, 8 x 10 eller 11 x 14, eller en brugerdefineret størrelse kan være kommet til en bestemt ramme. Ydersiden af mount bliver dimensionen af indersiden af rammen. En "vægtede" sektion kan tillades på den nederste margen i mount. Tre sider så ville have en grænse, der ville være det samme, og i bunden af mount ville være det tykkeste.

•Consider farver for billede mount bord, både udenfor og centrale farver. Dette er en personlig præference og kan afhænge af farverne i din kunst.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com