Hvordan til at hænge kunst fra billede-Rail Molding

June 17

Hvordan til at hænge kunst fra billede-Rail Molding

Billede jernbane støbning er en attraktiv og relativt billig måde at har forskellige typer af hængende kunstværker. En fordel ved hængende kunst fra billede jernbane støbning er, at du nemt kan skifte stykker ud til at passe en bestemt vækstsæson, middagsselskab tema eller humør. Derudover vil der være ingen sidesten søm huller, ankre eller maling skader til at beskæftige sig med efter at have skiftet ud kunstværker. Med lidt forudseenhed, kan dette galleri trick bringes ind i dit hjem.

Instruktioner

•Purchase eller Vælg jernbane kroge. Jernbane kroge kan findes på en bred vifte af online detailhandlere og eventuelt på lokale antikvitetsforretninger. Du kan vælge at købe matchende jernbane kroge eller mix og matche farver og teksturer for en unik stil. Slip jernbane kroge på dit billede jernbane molding hvor du ønsker dine illustrationer til at hænge.

•Vælg kunstværk du gerne hænge. Lægge den indrammet kunst på en flad overflade på sit ansigt. Mest kommercielt og professionelt indrammet kunst vil komme med beslag fastgjort til hængende. Men hvis illustrationen har ikke ophængsbøjlerne eller du ønsker at flytte de kantede parenteser, bruge en billedramme, hængende kit til at gøre det. Hvis du ønsker at hænge din kunst i en inverteret V-formation fra jernbane krog, du har brug for et beslag på begge sider. Hvis du blot ønsker det at hænge lige, skal du blot ét beslag centreret på bagsiden af rammen.

•Hold illustrationer mod væggen ca, hvor du ønsker det til at hænge. Måle afstanden fra toppen af rammen kunst til jernbane krog. Måle afstanden fra toppen af rammen til hængende beslag med illustrationen liggende ansigt på en flad overflade igen. Hvis du ønsker at hænge din kunst af en enkelt kæde, der er centreret ned i midten, det er hvor længe til at gøre din kæde eller bånd. Hvis du vil hænge i en inverteret V-formation, dobbelt denne afstand og tilføje et par inches ekstra konto for side placering af parenteser.

•Klippe dine bånd til den ønskede længde for hængende eller bruge en tang til at adskille kædeled til den ønskede længde. Hvis du bruger bånd, bør du kunne tråd begge sider gennem de eksisterende parenteser og binde i en sikker knude for en inverteret V-formation. Hvis bruger bånd til en lige hænge, sikre en side til beslaget og de andre metal ring til loop over jernbane krog. Hvis du bruger kæde, glider en Sørensen krog gennem begge sider af kæden og tillægger beslag for en V formation. Hvis bruger en lige dannelse, tillægger beslag med S-krog og anden siden til en metal ring med en anden Sørensen krog ene side af kæden.

Hæng din kunst på skinnen krog. Loop i midten af båndet eller kæde over jernbane-hook til en inverteret V-formation eller hæng metal ringen over jernbane-hook til en straight hængende dannelse.

Tips & advarsler

  • Køb jernbane kroge, der er specifikt designet til at holde vægten af indrammet kunst.
  • Teste styrken af båndet eller kæde til at holde vægten af illustrationen tæt på jorden før hængende på væggen.
  • En kraftig halskæde kæde virker også godt for hængende kunst på billede jernbane støbning.
  • For en mere poleret look, dække synlige metalringe og S kroge med pynt eller dekoration når ved hjælp af en lige hængende tilgang.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com