Hvordan til at hænge kunst på gips vægge

December 11

Hvis du har gips vægge, kan du have fundet, at det er vanskeligt at hænge kunst på dem. Du skal være sikker på at du montere bøjler og kunst korrekt for at undgå at beskadige dine vægge eller kunst. Du kan bruge konventionelle hængende værktøjer og udstyr, men du skal sørge for at din teknik er specifikke for gips vægge i stedet for træ. Det er muligt at hænge selv store kunst på gips vægge, hvis du bruger den korrekte teknikker og udstyr.

Instruktioner

•Locate studs og træ forskalling. Brug stud finder. Hvis du har en stud finder med en lys, vil det bliver grønne, når du er over en stud. Magnetiske stud finderne flytte og stå oprejst, når du er i nærheden af en stud. Medmindre du hænger en ekstremt store kunstværk, undgå lægter og studs. Gips alene bør kunne støtte medium-størrelse billeder og kunst. Hvis du skal bore i en stud til et stort stykke af kunst, vil du nødt til at være meget blid at undgå at bryde op nøglerne. Forsøg ikke dette medmindre du har en masse erfaring boring og beskæftiger sig med gips.Når der beskæftiger sig med gips, kan skrue en mount i et tremme bryde op "nøgler", hvilke hold gips til tremme. Nøgler er gips, der har formet og tørret omkring tremme. Hvis du bryde op en nøgle, kunne hele væggen falde ned.

Hæng små billeder ved hjælp af billede kroge og små negle. Vinkel neglen, så billede krogen starter fladt mod væggen og du hamrer på en vinkel. Generelt vil det være omkring en 45-graders vinkel. Tryk på neglen sagte, så at du ikke splinter puds. Vinklen vil hjælpe søm gå glat.

•Drill pilot huller til skruer hvis du hænger et større stykke. Den pilot hul vil forhindre tab af overskydende gips. Bore i en vinkel på samme måde som du hamret i en vinkel. Du vil bruge et borehoved bare lidt mindre end dine skruer. Når du bore i skruer, gøre det langsomt, så du ikke splinter puds.

•Sæt skruerne så at du kan montere din kunst. Du kan aflevere skrue skruerne på plads, hvis du ønsker at være ekstra forsigtig. Ellers, forsigtigt og langsomt twist skruerne ind i væggen ved hjælp af boret. Sørg for, at de ligger fast, før din kunst. Hvis de er løs, kan de trække ud stykker af væggen. Generelt er det bedre at aflevere skrue, når der beskæftiger sig med gips, medmindre du har en masse erfaring boring i dette medium.

Tips & advarsler

  • Sætte en afdækningstape "x" over det område, hvor du vil søm eller bore. Dette kan hjælpe med at minimere revner.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com