Hvordan til at hænge kunstige blomster

May 13

Kunstige blomster kan bare ligne den ægte vare og er altid i flor. De behøver sollys og vand, så at finde det rigtige sted for dem at blomstre ikke er et problem. De tilføje et strejf af foråret til enhver sæson og gå med næsten enhver indretning.

Instruktioner

Hæng en kunstig blomstret vin over et vindue til at tilføje et stænk af tekstur i vindue behandling design. Disse letvægts stykker kan fastgøres til væggen med et par push-pins. Curve vin i en subtil, up-and-down bevægelse langs toppen af vinduet, klemme det mod væggen med en pin hver seks til otte inches. Brug en klar tryk pin- eller en, der er den samme farve som blomster vin, så det ikke vil skille sig ud.

•Bunch nogle af de kunstige blomster sammen og binde dem på deres stængler med sejlgarn. Hænge dem op og ned fra en bjælke på loftet for at give indtryk af, at du tørring blomster ud. Tie anden enden af trådtykkelse opslagsnål eller små søm stak i den træ stråle.

•Tag kunstige blomster, der er på Bøjelige ledninger og vride dem omkring en gardinstang over et vindue, i stedet for gardiner. Brug kun en eller to farver af kunstige blomster, der passer til din indretning. Twist nok af blomster omkring stangen så det er fuld og frodige, derefter puster dem ud til at give dem et luftigt udseende.

•Kontrollér en hængende kurv arrangement i dit køkken eller alrum. Købe en rund kurv, der har lavet til at hænge planter og sætte blomster skum i bunden. Placer dine blomster i et arrangement ved at stikke blomster stilke i skummet. Læg et par håndfulde af kunstige mos omkring bunden for at dække den floral moss. Hænge kurv på en krog fast til din væg, døren eller vinduet støbning.

•Brug et brev holder eller kurv til at hænge kunstige blomster på væggen. Skær et lille stykke af blomster skum til at passe i bunden og holde blomster ind i skum. Hænge indehaveren på et søm på væggen.

Tips & advarsler

  • Bruge nogle af de mindre blomster i din ordninger til at give et mere detaljeret look til din hængende blomster.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com