Hvordan til at hænge lange og smalle stejle gardiner

October 8

Hvordan til at hænge lange og smalle stejle gardiner

Lange og smalle vinduer er almindeligt forekommende ud for posten døre. Disse speciale Vinduer kaldes ofte sidelights. Rene gardiner er undertiden tilføjes sidelights når vinduerne er også tilgængelige og privatlivets fred for boligejer er den primære bekymring. Sheers vil også skære ned på blænding samt synlighed. Hængende tynde kan til tider være en udfordring på grund af den begrænsede plads, kombineret med ønsket om at minimere monteringsdele og eventuelle skader på vinduet surround.

Instruktioner

•Measure bredden af vinduet fra indvendigt kant af vinduet casing. Vælg en magnetisk og klæbende skærf stang, der passer eller er justerbar til din vinduesstørrelse.

•Test-fit stang i toppen af vinduet. Siderne af stangen har magneter og klæbende. Udvid stang for at være en lun fit i åbningen.

•Skub lomme af sheers på stangen med ansigtet side ud. Fjern papiret opbakning over limen, hvis din rude indramme ikke er metal. Tryk på stangen på plads.

•Test-fit bunden stangen, og justere stang for at være en lun fit. Indsæt stangen i den nederste lomme af stejle. Fjern papiret, og tryk på stangen på plads. Ikke strække sheer stramt som det ekstra pres kan løsne stængerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com