Hvordan til at hænge OSB bestyrelsen korrekt

January 28

Hvordan til at hænge OSB bestyrelsen korrekt

OSB eller orienteret strand board, er en spånplade produkt godkendt i USA og Canada bygningsreglementer som en erstatning for krydsfiner plader af samme tykkelse. Ifølge OSB Guide, en oplysende hjemmeside drives af bygning produkt certificering agenturet TECO, OSB bestyrelsen adskiller sig fra andre typer af particleboards, de lange træ tråde er orienteret, snarere end at være tilfældigt placeret. OSB er installeret som beklædningen til vægge, tag og gulve, og det er ikke svært at hænge.

Instruktioner

•Sæt det første ark af OSB fast mod væggen studs med kanten af brættet overlappende en stud halvvejs. Negle 6d søm langs toppen af bestyrelsen hvor det opfylder studs, ved hjælp af hammer og holde negle 3/8 tommer fra kanten af OSB.

•Nail bord til studs med 6-tomme mellemrum ned de ydre kanter af OSB, opretholde en 3/8-inch afstand fra kanten af brættet for at undgå opsplitning.

•Nail bestyrelser ned de indre studs, hamren i et søm hver 12 inches ned på længden af knopperne.

Hæng den resterende boards med den samme sømning proces, hvilket efterlader et 1/8-inch hul mellem ark at give mulighed for udvidelse. Efterlade en ekstra 1/8-inch hul i nærheden af åbninger til vinduer og døre. Hænge den anden række af OSB forskudt fra det øverste kurset at give optimal styrke til væggen.

Tips & advarsler

  • Inden du starter projektet, afgøre, om at hænge boards vandret eller lodret. Enten orientering giver lige stabilitet, så valget kommer ned til som måde kræver færre nedskæringer til at passe OSB.
  • Svimlende kurser af bestyrelsen midler bør være centreret sømmen hvor to bestyrelsen kanterne mødes på et enkelt bord ovenfor og nedenfor.
  • Bære en maske og sikkerhed goggles, når skære enhver type af spånplade at beskytte dig mod wood støv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com