Hvordan til at hænge persienner i ulige vinduesrammer

March 8

Hvordan til at hænge persienner i ulige vinduesrammer

Vinduesrammen er runde, rektangulære, trekantede, ovale eller skæv parallelogram, kan venetianerne hænges i rammen. Ulige vinduesrammer kan imødekommes, hvis den hjemme handy-person forstår at fungerende venetianerne ikke vil stige forbi det bredeste sted i vinduet, og, vigtigst, stoftyper skal være plan. Med disse to regler, nogle værktøjer og et par anvisninger, kan opgaven med at hænge en venetiansk blind i en ulige vinduesrammen opnås med minimal stress og sikker på succes.

Instruktioner

•Measure vindue, fra venstre til højre side i den rude indramme. Måle på tværs af toppen, midten og bunden af vinduet, og optage disse målinger. Vælg den mindste måling som den bredest mulige bredde af venetianske. Den venetianske blind kan ikke stige forbi det bredeste sted. Hvis siderne af rammen bøje lidt i mod midten af vinduet, for eksempel, kan ikke venetianske stige forbi denne bøje.

•Measure længde af vinduet, fra top til bund inde i den rude indramme. Måle på venstre kant, center og højre kant og optage disse målinger. Vælg den korteste måling som den længste muligt længden af venetianske. Hvis venetianske er længere end denne måling, vil det ikke stige niveau.

•Measure dybden på sidekarmen. Dette er måling fra forsiden af vinduesrammen til vinduet. Hvis dybden er mindre end dybden af stoftyper, tilføjelse af en tynd bestyrelsen langs hele bredden af vinduesrammen kan være nødvendigt at give nok montering dybde. Konsultere montering vejledningen, som ledsagede venetianske for den krævede montering dybde. Tilføje et bord med en bredde svarende til den krævede montering dybde og længde svarende til bredden af stoftyper.

•Sæt en lille niveau inde i vindueskarmen og tryk den mod indersiden af rammen øverst i vinduet under tilføjet bestyrelsen evt. Hvis niveauet indikerer, at den rude indramme ikke er niveau, skal dette rettes, før installationen af venetianske fortsætter. Tillægge vindue beklædning efter behov for at oprette en plan læsning 1/8-inch shims. Shims kan fastgøres med dobbeltsidet tape; beslag skruer vil vedhæfte shim til rammen. Disse shims bør være små skiver af træ, 1/8 tomme tyk, 2 inches lang og bred nok til at acceptere beslaget. Hvis shims er knyttet, mål igen vindue længde for at bestemme den nye venetianske længde.

•Installer parentes i vinduet indramme per de instruks, der ledsagede venetianske, og vedhæfte venetianske.

Tips & advarsler

  • Ulige-formet venetianerne, som ovaler og runder, kan fortsætte med at være delvist funktionelle hvis tilt og skilift snorene forblive knyttet til stoftyper, stoftyper er plan og venetianske forventes ikke at stige forbi det bredeste sted.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com