Hvordan til at hænge renæssance sværd

October 6

Dekorere dit hjem med renæssance sværd kan være let, hvis du ved hvordan man sikkert hænge dem op på dine vægge. Forkert montering teknikker kan være farlige for ethvert objekt, hænger på en væg, men især for et sværd på grund af sin vægt og indlysende sikkerhedsrisiko bør det falder. Tidligere grundlæggende viden om brug af værktøj vil hjælpe dig hænge et sværd hurtigt og sikkert i dit hjem.

Instruktioner

•Decide hvor på din væg du ønsker at hænge sværdet. Brug stud finder til at finde studs i området af væggen. Let markere placeringen af studs med en blyant.

•Line op sværd bøjler med markeringer for studs. Brug en blyant til at markere skruehullerne til sværd bøjler. Afsat sværdet bøjler. Bore hul steder med en elektrisk boremaskine. Kontroller drill bitstørrelse i boret svarer væg anker størrelse.

•Anvend en hammer til at trykke væggen ankre i de borede huller. Ankre bør være flugter med overfladen af muren og holder stramt på plads. Sted sværd bøjler tilbage på væggen og linje op til væggen ankre med hullerne til skruer i bøjler.

•Skru skruerne gennem sværd bøjler ind i væggen ankre ved hjælp af en skruetrækker. Du kontrollere sværd bøjler er forankret tæt til væggen inden markedsføring renæssance sværdet i bøjler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com