Hvordan til at hænge rene gardiner med et Design i en Teenager værelse

July 4

Hvordan til at hænge rene gardiner med et Design i en Teenager værelse

Rene gardiner Tilføj privatliv til et værelse mens det stadig tillader i lys. Disse florlet gardiner kan også blødgøre skarpt lys kommer ind fra et vindue og blok udkast til en lille grad. Hvis din teenager ikke kan synes at slå sig ned på en typografi til hans eller hendes soveværelse, er tynde en billig måde at ændre et værelse udseende. Når du hænge dit første sæt af tynde, ikke vil det tage meget tid til at skifte mellem de forskellige farver og mønstre, din teenager ønsker.

Instruktioner

•Decide hvor lavt du vil tynde til at hænge. For en dramatisk udseende, lad den tynde drapere på gulvet. For en standard udseende, har sheers hænge 5 til 8 inches nedenfor i vindueskarmen. Hvis du vil have gardiner over tynde, holde længden af sheers kortere end længden af gardinerne.

•Measure for placeringen af den stang parentes. Generelt, stangen vil udvide 3 til 4 inches ud over hver side af den rude indramme og hænge 3 til 4 inches over vinduesrammen. Brug en blyant til at markere, hvor bunden af beslagene skal placeres.

•Sæt et beslag så den nederste kant hviler langs din mark. Tape beslag for at sikre det på plads. Gentag med den bøjle, der går på anden siden af vinduet.

•Sæt rod på din parentes, giver nogle understøtter langs stænger med fingrene uden at ændre højden af stangen. Båndet er ikke stærk nok til at understøtte meget vægt, så gør dette forsigtigt. Har en ven, lå plan vandret på rod at se hvis stangen er niveau. Hvis ikke, justere din parentes i overensstemmelse hermed indtil stangen er niveau.

•Mark en prik med blyanten hvor skruerne gå at holde beslaget på væggen. Fjern beslagene. Bore et lille guide hul ind i væggen og skru en væg anker i hullet. Placer holderen tilbage mod væggen i sin oprindelige position. Brug en skruetrækker til at skrue skruerne ind i væggen ankre. Gentag på anden beslaget.

•Lay din tynde flade på en ren overflade. Fordi sheers er gennemsigtig, kan det være svært at fortælle hvilken side mønsteret er på. Dog vil ene side have en mørkere mønster, når man ser nøje. Denne side er også den side vender fra sømme i bunden og toppen af gardiner.

•Skub sheers på stangen med mønster side vender. Har en ven hjælpe dig løfte stangen i position og passer det ind i parenteserne. Justere tynde, så de hænge jævnt over hele vinduet.

Tips & advarsler

  • Hvis du har et vindue, der er bredere end 5 fødder, skal du placere et beslag i midten at holde stangen fra sagging i midten.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com