Hvordan til at hænge Sheetrock på en trappe

July 24

Hvordan til at hænge Sheetrock på en trappe

Trappe vægge har altid kastet en skygge af tvivl over Sheetrock-det-selv-is, men det behøver ikke at være sådan. Processen med hængende Sheetrock på skrå og hindring fyldt væggene i en fælles trappe er mere grundlæggende end du måske tror, og består af to hoveddele: den lange mur ved siden af din trappe, langs den ene side af gelænderet kører, og vinklet muren på ydersiden af din trappe, som krymper når trappen fortsætter nedad.

Instruktioner

Lang væg

•Installer din første Sheetrock panel i overkanten af det hjørne, hvor trappen når den højere niveau. Den nederste kant af panelet Sheetrock bør udvide forbi den overskrift, der opdeler de øverste og nederste etager langs din trappe væg. Brug din målebånd til at optage den rigtige størrelse. Markere dine målinger på et panel af Sheetrock ved hjælp af din blyant og T-Square.

•Brug T-square at udvide hver skåret linje helt på tværs af panelet Sheetrock du planlægger at skære. Holde T-square på plads som en guide, mens du gøre cut med dine hobbykniv. Krølle Sheetrock langs linjen snit, og bøje det som et hængsel. Skær den resterende papir kant med din hobbykniv.

•Brug din skrue pistol og gipsvæg skruer til at fastgøre panelet Sheetrock til væggen studs. Placer en gipsvæg skrue hver 18 inches eller så langs kanten af panelet og langs studs på dets center. Vedlægge enderne af din øvre Sheetrock paneler til studs snarere end header stråle vil give større styrke og undgå eventuelle revner langs linjen stråle.

•Work fra toppen af muren ned indtil du nå frem til hældningen på trappen. Hvis der er plads mellem trappen og væggen, skub din Sheetrock panel på plads bag gelænderet og fastgøre den på væggen ved hjælp af din skrue pistol og gipsvæg skruer. Hvis der er ingen room skære Sheetrock passer hældningen på trappen, skal du bruge metoden vist i afsnit 2 i denne artikel. Fortsætte paneler proces, indtil du har dækket hele overfladen af væggen.

Vinklet væg

•Look på din vinklet trappe væg og visuelt opdele det i to stykker, et firkantet bund og en trekantet formet top. Brug din målebånd til at registrere størrelsen af den firkantet nederste del af væggen ved at strække det lodret langs den korteste din trappe væg. Måle afstanden mellem gulvet og den skrå øverste kant på sit laveste punkt. Brug din målebånd til at optage bredde af rummet fra den ene side til den anden.

•Brug din T-square og hjælpeprogram kniv til at skære Sheetrock paneler til at passe dine målinger af den firkantet plads, og bruge din skrue pistol og gipsvæg skruer til at montere dem på plads. Med den nederste del af væggen er dækket, vil du nu kunne dække den trekantet øverste del af væggen lettere.

•Indstil dit T-square på den øverste kant af Sheetrock paneler du installerede i trin 1. Da din Sheetrock paneler er 4 fod i bredden, skal du placere T-square 48 inches fra den kortere hjørne, så du kan dække den åbne plads med det mindste beløb af Sheetrock. Begynde med den kortere ende af den skrå væg og arbejde dig op derfra. Dit mål er at måle og skære et stykke af Sheetrock at vedlægge den lavere ende af den skrå væg.

•Brug båndet måle for at registrere afstanden mellem den flade overflade som T-square står og højden af det laveste punkt langs den vinklede øverste kant. Dette er linje A.

•Brug båndet foranstaltning for at registrere afstanden mellem T-square lodret og væggen hvor den korteste del af den vinklede øverste kant kommer til ophør. Dette er linje B.

•Optag højden af T-square lodret hvor det opfylder den øverste vinkelkant ovenfor. Det er punkt C. Disse tre målinger--A, B og C--vil hjælpe dig skære din Sheetrock passer den vinklede åbning.

•Lay en Sheetrock panelet på gulvet og markere hver af dine tre målinger med din blyant. Udvide linjer A og B, indtil de skærer hinanden og markere stedet. Dette er punkt D. lå din straight edge over punkt C, så det rører punkt D og tegne en streg. Denne linje markerer hældningen af snittet du nødt til at gøre. Brug din straight edge og hobbykniv til at skære langs linjerne og skille sig af med alle de overskydende Sheetrock, der ligger ud over den disposition, du har oprettet.

•Installer panelet cut Sheetrock ved hjælp af din skrue pistol og gipsvæg skruer. Gentag processen for at dække resten af den skrå væg åbning.

Tips & advarsler

  • Bruge drywall skruer, som er 1/2 til 3/4 inches længere end din Sheetrock er dyb. Denne længde vil give et kraftigt hold uden at spilde tid og energi skrue i længere skruer.
  • Udvis altid forsigtighed, når du arbejder med potentielt farlige redskaber som nytte knive.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com