Hvordan til at hænge Sheetrock på et hvælvet loft

October 26

Hænge drywall--ofte kaldet sheetrock--hvælvede lofter præsenterer et par udfordringer. Første, højden af loftet gør det vanskeligt at opløfte bestyrelser uden et stillads eller flere stiger. For det andet har en hvælvet loft ofte en obtuse vinkel (mere end 90 grader) på dets center. Denne vinkel er meget synlige, så det skal være så lige som muligt. Den bedste måde at håndtere disse spørgsmål er at bruge en gipsvæg lift til at hænge sheetrock på hvælvede lofter. Hvis du kun har brug for elevatoren til ét projekt, leje en lift fra dag til dag fra en bygning levering butik.

Instruktioner

•Klart rummet af alle murbrokker og forhindringer, der kan komme i vejen, som du hjulet drywall løfte rundt.

•Measure området loft, at du skal sheetrock. Start med det største område først. På den måde kan du bruge så mange hele brædder af sheetrock som muligt sparer tid senere når du har til slut den sheetrock.

•Klippe den sheetrock til at matche dine målinger. For at gøre dette, holde en lige kant op til den sheetrock. Dette vil sikre, at snittet er helt lige. Brug en hobbykniv til at score drywall, så snap det. Bruge en gipsvæg rasp til at udjævne de afskårne kanter.

•Brug drywall lift til at hæve den sheetrock på plads. For at gøre dette, placere en bestyrelse sheetrock på drywall løfte ansigt ned. Krank spiltrukket for at løfte brættet. Når bestyrelsen er i position, klatre op en stige og installere drywall skruer hver 6 til 8 inches. Kontroller, at skruerne trænge igennem til de underliggende træ studs. Krank spiltrukket for at sænke liften igen.

Hæng den sheetrock på en halvdelen af loftet, så gøre den anden halvdel. Hvis du hoppe fra side til side, vil obtuse vinklen i midten ende med skæve.

•Aftør en 6-tommer drywall kniv over alle installerede skruer til at sikre, at de ikke fremspringende. Hvis du hører et klik, når kniven passerer over en skrue, dreje skruen lidt mere. Hvis skruehovedet trænger for langt og bryder papir overflade den sheetrock, ud igen og geninstallere det lige ved siden af sin oprindelige position. Hullet kan blive lappet med wallboard sammensatte (mudder) under den taping og mudding afsluttende fase.

Tips & advarsler

  • Hænge alle bestyrelser, der butt op mod den obtuse vinklen med ekstrem omhu. Disse vil bestemme styrken og rethed af den obtuse vinklen. Måle meget omhyggeligt, og altid bruge en straight-kanten mens disse sidste skærebrætter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com