Hvordan til at hænge Sheetrock på et loft af dig selv

November 25

Hvordan til at hænge Sheetrock på et loft af dig selv

Størrelse og vægt af Sheetrock paneler gør dem vanskelige at installere på et loft af dig selv. En savnet skridt, og du kan stamme din ryg eller falde og bryde drywall ark. For at undgå skade eller bryde et stykke af Sheetrock, du har brug for et værktøj designet til at understøtte og holde ark på plads under installationen. Hjemmelavede værktøjer arbejde men de kan glide og tillade Sheetrock falde, forårsage skader på både du og Sheetrock. En gipsvæg lift tillader ikke et stykke af Sheetrock at glide og falde.

Instruktioner

•Saml drywall løft pr fabrikantens brugsanvisning. Vippe rack af lift til side. Træk de to lavere kroge fra rack rammen.

•Sæt en blyant mærke på den færdige side af Sheetrock for hver stud, der vil sidde bag den installerede ark. Udvide hver mark for at oprette en linje på hver mark med en gipsvæg square.

•Indstil Sheetrock stykke på rack med den færdige side af arket vender mod rack. Justere rack, indtil det sidder parallelt til loftet. Skub drywall lift i position. Drej spil-hjulet med uret for at øge ark til loftet. Låse spiltrukket hjulet på plads.

•Indstil op en trappestige nedenfor drywall lift.

•Køre den 1 1/2-inch drywall skruer gennem drywall og i loftet bjælker med en 10 til 12 tommer afstand. Lavere drywall lift, når Sheetrock er sikker. Flytte elevatoren til en anden placering til klar det til at installere et andet stykke af Sheetrock.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com